Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Laiviņa

+186

 
Rezultāts atkarīgs no tavas ēšanas. Skriešana nav obligāta,bet ja vēlies,tas ir tikai atbalstāmi.Sāc pareizi,nepārpūlies,savādāk rezultāti būs cita veida - traumas,sāpes muskuļos,pat problēmas ar sirdi. Vai jāskrien tik karstā laikā? Turklāt,pēc tik intensīvas piepūles ledusskpis kā magnēts pievilks.Labs trenniņš ir kāpšana pa kāpnēm un nesaki ka tev tuvumā nekur nav kāpņu.Pats galvenais priekšnosacījums ir pareiza ēšana.Nesēdi uz badošanās diētām,ja vien tiešām esi spējīga sevi turēt militārā ēšanas disciplinā,gan diētas laikā,gan pēc tās.Nelieto saldumus,taukainus ēdienus,ēd bieži,nejauc kartupeļus ar gaļu,zivīm.Necep,vāri vai grillē.Kartupeļus aizvieto ar brūnajiem rīsiem,griķiem.Pēc 18:00 neko vai tikai gaļu.Brokastis obligātas. Nesportojot,normāli ēdot,mazliet paskaitot kalorijas,mēneša laikā nometu ap 2 kg.Netiecies uz tūlītēju svara nomešanu,jo ātrāk nometīsi,jo ātrāk atgriezīsies viss. Varbūt palīdz http://www.ploome.com/lat/pareizs-uzturs/kalorijupaterins.html#beigas

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Skriešana nav obligāta, galvenais ir pareizs uzturs un ēšanas paradumi, bet skriešana un jebkuras citas fiziskas aktivitātes ir papildus tam un apsveicamas. Ja atteiksieties no saldumiem, sāls lietošanas, maizes izstrādājumiem, cukura, kafijas, dzersiet daudz ūdens, neēdīsiet pēc pulksten 19:00, ēdīsiet vienmēr vienā laikā un vismaz 4-5 ēdienreizes, tad būs arī rezultāti.

pirms 12 gadiem  

Cilveks Kuram nepatik Datu aizsardzibas parkapumi, pirms 12 gadiem :

Es varetu skriet katru ritu bet dzert kafiju un lietot maizi un est normali?Un kadel jalieto udens?

Ilze Laiviņa, pirms 12 gadiem :

Maizi izvēlies rudzu vai citu, tikai ne baltmaizi vai bulciņveidīgas. Ūdeni neviens cits škidrums neaizvietos, turklāt jāizdzer vismaz 1,5 līdz 2 litri dienā lai ķermenis spētu atjaunoties, attīrīties. Neizvēlies kafiju kā pamata veidu kā uzņemt škidrumu. Labāk gan skriet uz vakara pusi, lai nodzītu pa dienu uzņemtās kalorijas, bet tava izvēle un no rīta skriet arī noderīgi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Apņemšanās ir laba lieta, bet tā skriešana tevi ļoti nogurdinās - un to lieko svaru nav viegli skriešus nest. Labāk vairāk staigā, kusties, lieto kafiju-tēju bez cukura, nebrauc ar liftu, tramvaju utt., un tā visu dienu. Un vienmēr, nevis tikai rīta skriešanas stundā.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.