Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dons Bonza

+64

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 903 skatījumi

Hipnotiskās audio sesijas. Vai esat mēģinājuši?

Veselība » Cits

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mēģināju. Nelīdz.

Bet tā viennozīmīgi nevar teikt, ka nelīdz. Domāju, ka to self-hypnosis skill var uzkačāt, regulāri trenējoties. Tikai tur, man šķiet, tam audio materiālam ir visai maza nozīme. :D Jāmāk ir sevi pareizi ievadīt tai stadijā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+3489

 
Nē nestrādā. Esmu mēģinājis kāda latvijas hipnotizētāja lidz galam neizstrādātu audio hipnozi.. {tā viņam bija pirmā...} Ļoti daudz kļūdu hipnozes ierakstā, pirmkārt:
1.Nav ievadīšana tai stadijā.
2. Nevajadzīga skaidrojoša reklāma audio sākumā un nav atstarpes lidz "īstajai hipnozei"
3. Fona skan zemapziņai neatbilstoša muzika -nekāda ritmiska melodija nedrīkst būt, lai arī tā skaista..., Labāk, lai vispār nebūtu muzikas, tikai balss..

Taču mierīga balss viscaur runā, tas gan patīkami :)

p.s. neiesaku nodarboties ar nepārbaudītam skaņām pie hipnozes stāvokļa, jo es un vēl viens cits cilvēks tā ir šo to sev pačakarējis nelabvēlīgi... Izteiciet bez muzikālā pavadījuma un pērciet audio hipnozes tikai tad, kad jau pats protat sevi "ievadīt tai stavoklī" [ pēc Silvas metodes vai jau iepriekš esat ticies ar savu hipnotizētāju.]

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Jā. Darbojas. Protams, ja ceri, ka pēc ieraksta noklausīšanās sagribēsi nodarboties ar sportu vai pārstāt rīt saldumus, Tu neizproti pasākuma būtību. Toties ja meklē risinājumu bezmiega problēmai - ir pat ļoti iedarbīgi ieraksti.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.