Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+60

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1133 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Bērna dienas kārtību nosaka vecāki, 9 gadīgam bērnam skolas laikā būtu jāiet gulēt nevis 22:00, bet gan 21:00, tāpat arī pēc atgriešanās no skolas, būtu jāieplāno laiks diendusai, pastaigai svaigā gaisā un tikai tad mājasadarbu izpildei. Skolas režīmu vecāki ietekmēt nevar, tas, ka nedzīvojat blakus skolai ir grūti risināms šķērslis, daudzi bērni ceļas agri no rīta, un pavada stundu un vairāk ceļā uz skolu un atpakaļ uz mājām, bet visas ārpusskolas nodarbības un brīvā laika pavadīšanu gan vecāki var brīvi plānot.

pirms 11 gadiem  

Āris Seisums, pirms 11 gadiem :

Skaisti, bet utopiski. Realitāte mēdz būt daudz skaudrāka ;)

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Realitāti nosaka vecāki, pat 12. klases skolēna stundas beidzas pulksten 15:00, ja mēs pieņemam, ka līdz nokļūšanai mājās ir nepieciešama stunda, reti kurš bērns dzīvo tālāk, tad pietiek laika arī diendusai un pastaigai, diemžēl vecāki grēko un apkrauj savus bērnus ar nevajadzīgām ārpusskolas aktivitātēm, 9 gadīgam bērnam stundas nekas nav ilgāk par 13:00, tā ka pietiek laika visam, protams, ja vien vecākiem pietiek prāta un ir vēlēšanās bērnu pakontrolēt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
8 stundas miega it kā ir ok. Jautājums protams kā viņš pavada šo dienu...

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

no 6:30 līdz 16:00 pavada skolā---jautāju tādēļ,ka vienu dienu skolā noģība...varbūt tā slodze ir pa lielu?

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

9,5h skolā? Kas tā par skolu? Un kāpēc tik agri sākas? Un kāpēc viņš nevar iet gulēt ātrāk par 22:00?

Āris Seisums, pirms 11 gadiem :

Tā ir daudzās skolās. Ieskaitām arī ceļu uz to, plus mājasdarbi un nereti dubultais pasniedzēja darbs. Slodze nenormāla. Sistēma graujoša.

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Nopietni? Tagad tā ir daudzās skolās? 9,5h — tas jau ir ar virsstundām. :D Nav normāli...

Āris Seisums, pirms 11 gadiem :

Ir pietiekami daudz skolu ar pagarināto darba dienu. Protams, tajā būtu jāizmācās un tālāk vakars brīvs un ir, kā Aivis raksta, vecāku rokās. Bet, diemžēl, ne viss ir tik gludi...

, pirms 11 gadiem :

Skola atrodas 15km attālumā.Skolā bērns ir 7:30,bet stundas sākas 8:45,a nodarbības skolā beidzas 13:00+pagarinātā dienas grupa līdz pl 14:30.Atbraucot mājās puikam atliek vēl laika sev,jo mājasdarbus izpildām skolā.A gulēt iet 21:00,bet gadās arī 22:00 nu ir arī brīži ka 20:00 nolūztam.

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Manuprāt, darbdienās tāds gulēšanas režīms ir puslīdz normāls, katram bērnam gan vajadzīgais miega daudzums ir individuāls. Izejamās dienās lai paguļ ilgāk. Noģībt var dažādu iemeslu dēļ -gan fizisku,gan psiholoģisku. Varbūt tai no skolas brīvajā laikā sēž pie tv un datora,tad jau nav brīnums,ka smadzenēm trūkst skābekļa.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.