Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristaps

+238

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 972 skatījumi

Sāpes locītavās!!!

Veselība » Cits

Man bieži sāp locītavas, visvairāk rokās,'krakšķ' visi kauli kas vien var,kad ar dzeļiem kaut kur atspiežot ( piem. tupot uz ceļiem), nevaru normāli piecelties, gandrīz tāda sajūta, ka nebūtu kājas apakšā.Citeriz liekas, ka rokas ir ļoti smagas, un grūti kustināt viņas,bieži kad iesitu, vai stingrāk piesitu, sāp šausmīgi sāpēt.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir dzirdēts ka kauli un locītavas var sāpēt arī ja ir strauji augošs organisms,pusaudžu vecumā.Bet tavā variantā,ir prātīgāk aiziet pie ārsta,nevis šeit meklēt palīdzību.Ja arī te ir kāds ārsts-speciālists,tevi neredzot klātienē,neko tev tāpat neieteiks.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+703

 
Primārais jau būtu ārsts,varētu būt ari sāļu nogulsnējumi,kuri izraisa sāpes .var padzert ingvera tēju ,var ari zaļā veidā nedaudz ripiņas uz maizes.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
ja negribi iet patreiz pie ārsta,tad es iesaku tev lietot zivju eļļu,dažreiz zivju eļla dara briinumus,un laikamjau ja aiziesi pie ārsta,neko daudz gudrāku nedzirdēsi,šis tev drošivien ieteiks topašu zivju eļļu un multivitamiinus

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.