Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

lala papa

+124

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1055 skatījumi

Velu eju gulet un velu celos! Ka no ta atradinaties, ja man vienkarsi nenak miegs!?

Veselība » Cits

Mans miega rezims ir izvedojies tads, ka ap 4-6 no rita es aizmiegu, bet ap 2-5 pa dienu es celos! Izveidojas tas kad nebija ne darba, ne skolas, sezot pie datora! Aizbraucu un Angliju un del laika starpibas vel vairak tas tika sajaukts! Sobrid ir tada situacija, ka pie datora es sezu pa nakti, bet tas vairs nav bezmiega celonis! Man darot jebko miegs atrak vienkarsi nenak!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

anonims

+3977

 
Mn arī bija tāda problēma: Līdz 4 rīta čolēju kompī filmas, un tad cēlos ap 2 dienā! Vienreiz aizgāju gulēt 4, bet piespiedu sevi piecelties 9 no rīta, staigāju kā vārīts dārzenis visu dienu, bet tici man plkst 10 vakarā norubījos kā mazs bērns!:D Bet protams biju uzlikusi arī modinātāju nākamajai dienai uz plkst 9!
Pāris dienas pamocījos un tagad ir ok, eju gulēt ap 11 vakarā un ceļos ta 8 ta 9!:)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tas tev netraucē,nebojā dzīves kvalitāti,kamdēļ gribi no tā atradināties?Ja uz darbu nav agri jāceļas,tad OK,kāda problēma.Stundu daudzums,ko pavadi miegā arī pilnīgi pietiekošs,lai gan tas jau katram ir individuāli.

pirms 10 gadiem  

Māris, pirms 10 gadiem :

gulēšanas galvenais noteikums ir - iet gulēt ne vēlāk kā 23-00,tā ir pati pēdējā robeža,vēlams pat ātrāk,un celties vari cikos gribi 7,8,9..., tam nav noziimes,kuri to principu ievēro ,jūtas mundri,dziivesprieciigi un enerģiski,bet tie kuri sēž pie datora liidz 1,2... nakti un ceļas ap 10-00,tie jūtas noguruši,nekas viņiem nepatiik,nav enerģijas...

Oto , pirms 10 gadiem :

bet varbūt ir otrādāk tiem kam nav enerģijas arī agrāk nevar aiziet gulēt.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Māri,tam nav nozīmes cikos aiziet gulēt.Tāpat īstenībā nav nozīmes cik stundas ilgi guļ.Tas viss katram cilvēkam ir individuāli pēc sajūtas.Vienam vajag 8-10 stundas un vairāk miega,citam pietiek ar 4-6 stundām diennaktī(kā piemēram man),lai justos labi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A N И A

+665

 
man arī ir līdzīga problēma, no pieredzes daži ieteikumi -
vari mēģināt kādu nakti vispār negulēt - tad nākošajā vakarā miegs nāks ļoti laicīgi (un attiecīgi rītā pamodīsies agrāk). un vēl var vakaros dzert kautkādas nomierinošās tējiņas, kas palīdz aizmigt. bet tas viss dod tikai īslaicīgu efektu, lai normālu režīmu uzturētu, nepieciešams pielietot gribasspēku, plānot laiku un tamlīdzīgi...savādāk ja speciāli nepiedomāsi pie režīma, tad dari ko gribi, agri vai vēlu viss vienmēr nāks vecajās sliedēs atpakaļ.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

* Vilnis * Reinholds * Nav taisnība! Piekrītu Mārim! Ir ļoti būtiski AIMIGT(!) līdz divpadsmitiem! Un tas nozīmē iet gulēt līdz 23 ! Tas nav mans vai Mara viedoklis. Tur apakšā ir ļoti dziļas lietas! Palasiet un papētiet ļoti nopietni attiecīgu literatūtu, grāmatas, internetā.
Tev var palīdzēt dažas lietas:
- iet gulēt vienā laikā !
- Celties vienā laikā - tā noregulēsi savu bioritmu !
Organismam izveidosies pieradums, tas ir svarīgi! No sākuma jau nesanāks, tas nekas! Neatlaidies!
Un protams pietiekamas fiziskas aktivitātes! Pats izdomā, kas tev vairāk iet pie sirds un noskaņo tevi pozitīvi: vasarā peldēties līdz fiziskam nogurumam. Iet ar kājā gar Jūru līdz krīti no kājām. Peldēt basena, vai braukt ar divriteni. Atkarība, kas iepriecina un kur tu dzīvo. Ja visu dienu zvilnēsi dīvānā vai krēslā - būsi "nekāds" un nonīcis, izmocījies! Un uzaudzēsi taukus, resnu vēderu un lielu pakaļu! =)) Lai tev veicas !

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Vairāk kusties, uzturies svaigā gaisā

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.