Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristaps

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 695 skatījumi

Pirms mēneša biju uz elektro akupunktūru un man ieblieza ar elektrību galvā. Pie kā man vajadzētu vērsties, lai to dabūtu laukā?

Veselība » Cits

Mēnesi atpakaļ biju uz elektro akupunktūru un man ieblieza ar elektrību galvā. Kopš tā brīža man ir pasliktinājusies veselība un visu laiku sāp galva un bieži sāp jo jūtu, ka dažkārt pat iesit ar sitieniem pa smadzenēm. Galvā visu laiku ir tāda, kā strāvas dūkoņa arī. Grūtības kaut ko darīt darbā arī ir, un personīgā dzīve arī pasliktinājusies. Gāju uz procedūru, jo naktīs rādījās murgi un teica man ka palīdzēs. Smieklīgākais tas, ka murgi nepazuda. :D Zinu, ka šī ir galīgi nedzirdēta lieta, bet ceru, ka kāds vismaz ieteiks kaut ko! Paldies. P.S. ārst man teica lai dzeru zāles, bet tās tikai noņem sāpes.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Vellu izdzen ar Belcebulu. Tev vajag iet pie akupunktūras speciālista, varbūt spēj ko līdzēt tas pats, ar ko tikies pirms mēneša. Ja ne - ej pie cita.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.