Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2120 skatījumi

Vai cilvēkam ar tādu diagnozi ir iespējams dabūt invaliditātes grupu?

Veselība » Cits

MDDT MUGURKAULAM L1-S1 LĪMENĪ
Guļus stāvoklī mugurkaula jostas daļas fizioloģiskā ass izteikti deformēta masīvas sinistroskoliozes dēļ. L2 laterolistēze pret L3~1cm.
Skriemeļu strutūra retināta, noslēdzošās plātnītes nelīdzenas, sklerotiskas. Visiem skriemeļiem izsekojami nelieli ventrāli un laterāli spondilofiti. Disku augstums nevienmērīgi samazināts, cirkulāri disku izvelvējumi līdz 5mm, kas var ietekmēt durālo maisu no priekšpuses, lejasdaļā sašaurina neirālās atveres un pieguļ nervu saknītēm. Izteiktas starpskriemeļu locītavu artrozes izmaiņas visā izmeklējamā līmenī, izsekojama locītavu deģerenācija un dzelteno saišu saķaļķojumi; tās no mugurpuses nevienmērīgi sašaurina spinālo kanālu un neirālās atveres. Slēdziens: Guļus stāvoklī mugurkaula jostas daļas fizioloģiskā ass izteikti deformēta masīvas sinistroskoliozes dēļ. L2 laterolistēze pret L3~1cm. VL1-S1 deformējošā spondiloze un izteikta spondiloartroze, kā arī disku izvelvējumi ar iespējamu ietekmi uz neirālajām struktūrām.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ticamu atbildi var sniegt tavs ģimenes ārsts.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.