Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 826 skatījumi

Miega traucējumi!

Veselība » Cits

Jautājums par miega traucējumiem un iespējamo risinājumu.
Varbūt kāds ir ar to saskāries un zina kā to atrisināt.
Jau vairāku gadu garumā man ir problēma ar miegu. Pa naktīm nevaru gulēt, ļoti regulāri pamostos un tad ir ļoti grūti aizmigt. Pat mazi trokšņi pastiprina grūtību aizmigt.Un nejūtos izgulējies no rītiem. Tā mokos jau vairākus gadus.
Vai tam ir kāds risinājums vai vismaz kautkas kas to visu padara vieglāku?
Varbūt ir kāds cilvēks kas ir ar to saskāries.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Alise Lāce

+20

 
Kad par šo lietu ieminējos savam ģimenes ārstam, man iedeva nosūtījumu pie neirologa. Viņš veicot dažādas pārbaudes var palīdzēt atrast iemeslu un pareizo problēmas risinājumu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nezinot Tava darba vai nodarbošanās specifiku,kaut ko komentēt ir grūti,bet lasot Tavus jautājumus citviet portālā,rodas iespaids,ka Tev ( es neesmu dakteris ) nenāktu par skādi apmeklēt kādu dakteri,kuram ir saistība ar nervu iekaisumiem. P.S -tas ir ieteikums,nevis ''uzbrauciens''

pirms 8 gadiem  

*Vikentijs* *Murņikovs*, pirms 8 gadiem :

Man ārsti nepatīk pēc viena gadījuma ka divām atšķirīgām kaitēm irzakstīja vienādas zāles, tas notika man ar brāli kādus 10 gadus atpakaļ, nerakstīšu slimības bet atšķirīgām slimībām izrakstīja vienādas zāles, viens un tas pats ārsts, tikai ar kādu pus gada starpību ( ja neskaita ka man tās zāles maksāja 2x dārgāk bet nosaukums un viss pārējais tas pats) tāpēc labak painteresējos internetā nekā eju pie ārsta.

*Vikentijs* *Murņikovs*, pirms 8 gadiem :

Labākajā gadījumā iznākums būs atrisināts bet sliktākajā gadījumānebūs kā pie ārstiem ka izraksta aplamas zāles lai pašiem būtu lielāka alga. Neuzticos ārstiem tā pat kā deputātiem, naudu vien iekasē bet labuma iedzīvotājiem nav.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu citi varianti jau vienmēr ir. Ja negribi iet pie ārsta, padzer pāris mēnešus benzodiazepīnus. Gulēsi labi un pēc tam redzēsi prikolu.

pirms 8 gadiem  

*Vikentijs* *Murņikovs*, pirms 8 gadiem :

Paldies bet atteikšos.
Ja neskaita ka viņš izraisa amnēziju tad negribu papildus izbaudīt "Benzodiazepīnu ilgstoša lietošana izraisa toleranci un arī nopietnu fizisku pieradumu, atkarību ar abstinences sindromu."!
Tas nav to vērts, labāk mokos tālāk.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris

+44

 
1. Psiholoģiska trauma, neesi kaut ko pieņēmis vai tā pati sirdsapziņa jeb vainas apziņa.
2. Tu biji pie ārsta? Miegazāles?
3. Nomaini gultu, pamēģini gulēt kādā citā istabā.

pirms 8 gadiem  

*Vikentijs* *Murņikovs*, pirms 8 gadiem :

Psiholoģiska trauma domāju ka nav jo tas viss sākās bez iemesla.
Cik esmu par miegazālēm lasījis tad labāk tādas nelietot jo netikai risks par blakus efektiem bet beigās bez viņām vienkārši nevar.
Gultas ir mainītas, nekas nelīdz. Ir mainīta netikai guļamvieta bet arī spilveni jo lielāko daļu guļu bez spilvena (ērtāk).
Par ārstu būs jāsāk domāt ja nebūs citu variantu.

Agris, pirms 8 gadiem :

Ja tas ir ilgāk par gadu, tad tiešām ir jādodas pie ārsta, neko jau nevar zaudēt, sāc ar ģimenes ārstu, lai sūta tevi, kur vien nepieciešams!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.