Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Caur soc. dienestu var noformēties par aprūpētāju, bet tad vajadzīgs aprūpētāja sertifikāts, to var iegūt 3 mēnešu kursos, ko organizē Nodarbinātības dienests. kamēr pašai šāda sertifikāta nav, soc. dienests var iedot aprūpētāju, bet viņam jāmaksā būs no klienta kopšanas pabalsta.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

anonims....

+821

 
Visvienkāršāk,aiziet uz soc.dienestu,tur visu paskaidros. Cik zinu,noteikti varat saņemt inv.kopšanas pabalstu.Un vēl iespējams noformēt sevi kā invalīda atbalsta personālu (varbūt to sauc mazliet savādāk). Kā jau teicu,soc.dien.to paskaidros.
Bet tiem ,,rējējiem,, lai dievs dod,pašiem nepiedzīvot tādu situāciju.....

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Izdomājiet, pirms ko rakstāt un jautājumus uzdodat! Vīrs kopjams invalīds, bet ārvalstīs pašai dzimst bērns, un par visu gribat pabalstus kaut kur sagrābstīt, bet ne strādāt!!! Prjamo bezdomnaja s...a, vai???

pirms 8 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Nu "ņestradajiet" aari :D

Inta Bērziņa (Jankovska), pirms 8 gadiem :

Jautāju ne par sevi. Divi jautājumi par diviem dažādiem cilvēkiem. Nevajag ' uzreiz ''noriet'' cilvēku kurš vēlas citiem palīdzēt. Man pašai, paldies Dievam, viss kārtībā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.