Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arvix Putns

+41

 
  • 11

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 2167 skatījumi

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
Jā, pakritu. Gājēju celiņš bruģēts, bet galos tās spīdīgās plāksnes (nezinu, kaut kas līdzīgs marmoram) Tik tikko bija uzsnidzis sniedziņš, zem kājām balts. Uzkāpu uz plāksnes, paslīdēju un pie zemes biju. Aiz manis nāca krievu puika, otrā galā viņš paslīdēja un tad sāka lamāties savā mātes valodā. Tajā pašā laikā kāda sieviete paslīdēja uz blakus esošās plāksnes un es ar saviem divu tonnu smagiem iepirkumu maisiņiem devos palīgā piecelties. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Artūrs Sokolovs

+1417

 
Jā, ir gadījies.. Gāju pie Bērnu Pasaules pa ietvi un tur viņa tāda ieslīpa.. Nepamanīju ledu un tā smuki nolikos gar zemi. Piecēlos kājās, pasmējos par sevi un devos tālāk :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ziepniekkalnā , pieturā jau bija apstājies autobus,pieskrienot tam klāt paslīdēju līdz pusei zem viņa , ļoti jauks vīrietis mani no turienes veiksmīgi izvilka laukā !Paldies Viņam !!! Atbraucot uz darbu ,konstatēju svārku sānos lielu šķēlumu par ko mani darba kolēģi bija sajūsmā !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Merry

+6073

 
Gadus 5 atpakaļ nokritu ziemā pa trepēm un tik veiksmīgi nokritu, ka vēl vienu kritienu man mugurkauls neizturētu! turos kā varu! Jums arī visiem veiksmīgi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Par laimi nē! :)
esmu paslidējusi, bet noturējos un nenokritu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Iveta

+5701

 
Šogad tikai tādi izklupieni sanākuši, bet mans "GADA KRITIENS " bija pāris gadu atpakaļ, kad no rīta ar bērnu uz rokām traucos uz autobusu, kurš jau bija apstājies pieturā. Vienā brīdi paslīdēja kāja un gāzos. Kritiena šausmās domāju tikai par to, lai bērnam nekas nenotiktu. Nez kur radās spēks viņu piepacelt augstu gaisā un tā nu es ieņēmusi pozīciju uz ceļgaliem, krietnu gabalu kā tāda māte - varone "iešļūcu" pretim autobusam.Tikai autobusā paskatījos uz kājām, kur džinsām ceļgalos bija lieli caurumi un asinis...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

le Justs Celms

+306

 
Jā, jā, jā!
Ne vienu reizi vien :D
1. Mani izlaida no mašīnas uz ielas, kā cirtu durvis ciet un spēru soli pāri ielai - švikt... un gar zemi :D
2. Izkāpju no tramvaja pieturā, eju raitā solī un BAMS, gar zemi - visi pretējā ielas pusē esoši cilvēki paskatās - daži parēc - viss kā vajaga :D\
Ziema ir forša!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

bitch

+4268

 
Nokritusi vel neesmu, bet nedaudz pietuka, ka dsodien pie skolas ieejas bija apsnidzis ledus, ta ka nevareja redzet. Pati galigi aizmiru, ka vajag piesardzigi. Gandriz novelos uz dibena, ka rezultata drosvien tiktu uzjautrinati vairaki skolas biedri. Bet es noturejos un brasi devos ieksa skola! :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iveta

+5701

 
Atkāpei:

šis jautājums ir jauks, cilvēki neapzināti atzīstas par to, cik reizes viņu dzīvēs tiem "paslīdējusi kāja"....
:) :) :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ar kājām pa slidenajām ielām neeju, bet braucu ar velosipēdu, tāpēc arī šogad vēl neesmu nokritis. Starp citu ledus bez sāls ir slidens tikai 0 -2 grādu temperatūrā, bet ar sāli tas ir slidens līdz pat -21 grādiem. Tāpēc jau arī tik daudz cilvēku pakrīt uz ielām, jo smiltis neviens nekaisa, bet uz sniega putras daudz vieglāk paslīdēt un nokrist, nekā uz noblietēta un līdzena sniega ar smiltīm.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.