Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1560 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dieva nav. Man nav. Citiem varbūt ir. Un es nedomāju, ka tas ir kādam jāpierāda. Mani kā neticīgo tu nekad mūžā un ne pie kādiem apstākļiem nepārliecināsi par to, ka Dievs eksistē. Man slikta dūša paliek no tām baznīcām un visas tās tematikas... Un tieši tāpat arī ticīgo nekad nepārliecināsi par Dieva neesamību.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ticība un pārliecība par sevi ir katrā pašā, pārējais ir fantāzijas lidojums. Katrs var domāt, ka Dievs ir vai nav, savs viedoklis citam nav jāuztiepj. Savējo es izteicu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Dieva esamība ir ticība. Ticībā pierādījumu nav un tos nevienam ticīgajam nevajag. Pierādījumi ir zinātniskajā metodē - http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_method Saskaņā ar šo metarīku neviens līdz šim nav pierādījis tamlīdzīgas lietas. Ļoti labi šī problemātika aprakstīta šeit: http://www.cs.utexas.edu/~kuipers/opinions/electrons-vs-fairies.html

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pierādījumi nepalīdzēs noticēt Dieva esamībai - Bībelē ir piemēri, kur Jēzus darīja brīnumus un tā pat bija cilvēki, kas to apšaubīja! Vai nu cilvēks tic vai netic Dievam, un ar pierādījumiem Tur nav nekāda sakara!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
Neesmu izlemis ticet vai nee, bet ja meklee pieradijumus, tas Latviešu matemātiķis Andris Buiķis savā grāmatā itkā ar matemātikas palīdzību pierāda Dieva esamību.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tas ir mārketinga triks

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Palasot intervijas ar minēto matemātiķi, rodas priekšstats, ka cilvēkam garlaicīgi un viņš fantazē par visu ko, sametot vienā putrā dažādas lietas. Ar tādām metodēm viegli muļķiem radīt priekšstatu par savu gudrību, kaut arī runātais ir tīra putra.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.