Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zigfrīds

-56

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1839 skatījumi

Kā iznīdēt blusas?

Vide » Cits

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris

+9765

 
blusas parasti dziivo griidas spraugās,ja uz griidas linolejs,tad viņas sev vietu atrod aiz griidas līstēm,nu vienvārdsakot tur kur ir putekļi un kur ar ikdienas tiirīšanu parasti klāt netiek,blusas mājā ievazā mājdziivnieki,ja tev tādi nav,tad viens no lielākajiem blusu izplatiitājiem ir peles,izsūc ar putekļu sūcēju griidu un visas spraugas ļooti rūpiigi,mazgā griidu ar ļoti mitru lupatu ,mazgājamajam ūdenim ir jāpievieno vetaptiekā kādu nopirktu liidzekli šim gadiijumam,paprasi ko lētāku pārdevējai,jeb ja negrib iet un pirkt ,tad mazgājamajam ūdenim pievieno veļas ūlveri,kad grīdas tādā veidā sakoptas,nomainiit vajag visas gultas drēbes,segas ja iespējams izliec uz dienu saulē,saproti,blusu inkubators ir putekļi,rūpējies lai segas tiek periodiski purinātas vai mazgātas,gultas madrači izsūkti ar putekļusūcēju,un ja tev ir kāds mājdziivnieks tad protams ir jāpērk vetaptiekā dziivnieku pretblusu liidzekļis vai jāņem un jāizmazgā mājdziivnieks,var paskatiities maximā --->

pirms 11 gadiem  

Māris, pirms 11 gadiem :

maximā vai kādā citā veikalā aeresolu pret rāpojošiem kukaiņiem un izpūt to gar griidas liistēm un grīdas spraugās,var no riita viegli nopūst arii gultas madraci un līdz vakaran būs izvēdinājies kad būs jāiet gulēt.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Ar blusām vienkārši - padari apstākļus tām nepiemērotus. Pirmkārt nomaini gultas veļu un iztīri telpas ar putekļusūcēju, tas iznīcinās 90% blusas.
Tāpat blusas vairojas tikai ja telpās ir pietiekošs gaisa mitrums (50-70%) un temperatūra vismaz 21°C. Atņem vienu no faktoriem un tās neizdzīvos.

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

Protams papildus nopērc aptiekā līdzekļus pret blusām. Var arī iztikt ar izbārstot dzeramo sodu un velāk uzsūcot ar putekļsūceju, jo tā piebeidz blusas no tām izsūcot mitrumu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Izkrāso mājās visas grīdas, sevišķi rūpīgi spraugas starp dēļiem un līstēm. Blusu atbaidīšanai palīdz sagrieztas un uz grīdas izkaisītas kalmes. Grīdas ūdenim jāpielej dabīgais terpentīns, sintētiskais nederēs un+viss jau augstāk rakstītais.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+1912

 
Izmazgā grīdu ar hloru, apsmidzini ar Cobru - pēc 30 min būs beigtas. Regulāri slauki, mazgā grīdu, smiltīs to daudz.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Biežāk mazgāties un mainīt tīras drēbes.

pirms 11 gadiem  

Zigfrīds, pirms 11 gadiem :

Tu tēlo vai patiešām esi muļķis?

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Nezinu nevienu, kas spētu savu intelekta līmeni novērtēt ar vārdu muļķis un tā arī būtu patiesība. Parasti tie, kas sevi novērtē kā maz zinošus, patiesībā ir salīdzinoši gudri, bet tie, kas apgalvo, ka ir gudri, tādi nav. Dunninga-Krugera efekts. Tā kā šāds pretjautājums šķiet visai muļķīgs.
Turpinot par blusām, cik es cilvēkus zinu, kas dabūjuši blusas, vienmēr drēbju un gultas veļas nomaiņa un biežāka mazgāšanās ir palīdzējusi. Var jau būt, ka tu dzīvo tādos apstākļos, kur tas nepalīdzētu - ta

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

d nu paskaidro, kas tik ļoti specifisks tavā dzīvē ir, ka minētie līdzekļi nelīdzētu.

Oto , pirms 11 gadiem :

Tiešām dīvains padoms. Blusas nav tas pats kas utis. Mazgāšanās un gultas veļas mainīšana nelīdzēs, jo tas varbūt palīdzēs uz brīdi. Pēc laika no olām izšķilsies jaunas blusas un sāksies viss no gala.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Var jau būt, ka mana saskare ar blusām bijusi īpaša. Neesmu mēģinājis, bet saka, ka terpentīns vai etiķis pie grīdas mazgājamā ūdens palīdzot pret dažādiem kukaiņiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.