Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1073 skatījumi

vai krievi mums uzbruks?

Ziņas un jaunumi » Cits

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Domāju, ka atbildes uz šo jautājumu nav par Krievijas prezidentam Putinam. Krievija nepārtraukti testē NATO dalībvalstu aizsardzības mehānismus, Ukrainas krīze NATO valstis ir saliedējusi un daudziem atvērusi acis. uzbruks vai neuzbruks ir atkarīgs no daudziem faktoriem, pagaidām Krievija nav uzdrīkstējusies pat iepīksētēties NATO dalībvalstu valstu virzienā. Tas, ka Kremlis tērē miljardiem dolāru informācijas karā ar Rietumiem, ir visiem zināms fakts, tas, ka šajā informācijas karā Krievija pašlaik uzvar, arī nevienam nav noslēpums. Ja ES un rietumi neko neliks pretim Krievijas informācijas plūsmai ar savu notikumu interpretāciju, pastāv iespēja, ka tiks sagatavota augsne arī Krievijas uzbrukuma mēģinājumam. Klasiskā izpratnē kara darbība Latvijā vai Igaunijā noteikti nenotiks, Krievija nav arī tik stulba, lai uzsāktu atomkaru, bet tas arī vairs nav nepieciešams, visi, kas vēlas redzēt redz, ka mūsdienās var itin veiksmīgi karot ar hibrīdkara metodēm.

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Savukārt hibrīdkarš ir bīstams ar to, ka apvienojumā ar informatīvo karu vai propogandu, ir viegli nokavēt to brīdi, kad vienkāršs izprovocēts konflikts ir pārvērties par reālu karadarbību. Tieši tas tā notika Ukrainas gadījumā, kad Krievija noliedza jebkādu savu līdzdalību, un rietumiem ilgi izlikās, ka tā bija vienkārša tautas iniciēta režīma maiņa, lai gan patiesībā valstī jau darbojās citas valsts īpašās vienības. Līdz ar to konflikta deeskalācija tika nokavēta un valstī plosās karš.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maija Ķiepe

+325

 
no krieviem diezvai jaabaidaas ...ja jaabaidaas tad no ASV

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
ne...jābaidās no ''melnīšiem'' drīzāk, jo nāks iekšā , pat Putins baidās no šiem...!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Vēl viens ar izskalotām smadzenēm,ka tik neiznāktā,ka paši prasam lai palīdz atbrīvoties no tā saucamajiem bēgļiem.

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Krieviem? :>

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
ASV agresiju hronika

ASV ir XX un XXI gs. agresīvākā valsts, kura pārsvarā eksistē uz citu zemju izlaupīšanas rēķina, laupot izmantojot viltu un melus vai arī dažādu veidu agresiju, sākot no maskētas un beidzot ar atklātu, kas tiek pamatota ar melīgiem argumentiem, dēmonizējot upuri, un bieži vien piedēvējot upurim pašu amerikāņu īpašības un nolūkus. Pēc 2007.gada datiem ASV bija vairāk kā 700 militārās karabāzes visā pasaulē, tai skaitā Vācijā, Japānā, Itālijā, Spānijā, Portugālē, Lielbritānijā, Beļģijā, Nīderlandē, Polijā, Norvēģijā, Turcijā, Izraēlā, Grieķijā, Dānijā, Irākā, Saūda Arābijā, Jemenā, Katarā, Omānā, Uzbekistānā, Dienvidkorejā, Filipīnās, Šrilankā, Indijā, Peru, Kolumbijā, Bolīvijā, Mali, Alžīrijā, Ēģiptē, Austrālijā, Jaunzēlandē u.c. ASV karabāzes ir ASV ietekmi pastiprinošs faktors ap kuru veidojas amerikāņu karavīru mafiozas struktūras, kuras nodarbojas galvenokārt ar ieroču, narkotiku, cilvēku tirdzniecību https://infoagentura.wordpress.com/2014/04/02/asv-agresij

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Troļļu apmācību izgājis, vai vienkārši politiķis?
Jautājums bija par krievim ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.