Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1555 skatījumi

kas zina kas ir SAMBALA VAI SANGRILA

Zinātne » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Šambala, Zinību Citadele, Mahātmu Brālības mītne.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Vilciņš

+906

 
http://www.aliens.lv/new.php?k=581

un komentāri daži no googles:

"Tas ir tas, ko aprakstījis Muldaševs, kurš vairāk domā par fizisko pasauli.

Šambala atrodas citā dimensijā, kurai ir pieeja cilvēkiem ar augstu garīgās attīstības līmeni un Skolotājiem, kuri tur uzturas un uzrauga Zemes civilizāciju attīstību. Tāpat arī Šambalā tiek veiktas iniciācijas smalkajos līmeņos, cilvēkiem, kuri ir sasnieguši attiecīgo līmeni.

Cilvēki ar 3 dimensiju redzi nevar aprakstīt vairākās dimensijās esošo pasauli, tas ir grūti, lai gan daudzi mākslinieki ir mēģinājuši un mēģina uzzīmēt, kas notiek, bieži vien neapzināti.

Tas par ko runā Bībelē (par Kristus atgriešanos), ir burtiski saprasts. Kristus atgriešanās nozīmē, Kosmiskās apziņas atgriešanos uz Zemes, saucas Kristus Apziņa (Сознание Христа). Šī procesa izpilde ir cilvēku rokās. Kristus Apziņa, Garīgās tumsonības laikmetā tika "pazaudēta". Kad cilvēki Radītāja enerģiju sāka izmantot dažādiem ļaunprātīgiem mērķiem... Atlantīdas laiks,

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Baiba Pavloviča

+1444

 
Cik noprotu, tad tās ir zudušās pasaules :
Šambala. Hindu un budistu svēto ezeru un kalnu zeme aiz Himalaju kalniem,Pazīstama arī kā Slēptā karaļvalst un Šangrila.Simtiem pētnieku ir mēģinājuši uziet Šambalas ģeogrāfisko atrašanās vietu , taču nevienam tas nav izdevies.Pastāv uzskats, ka tā realitātē nemaz neeksitē un tā ir garīgā budistu pasaule.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.