Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Angel

+1412

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1998 skatījumi

Dzīves beigas

Zinātne » Cits

Sveiki! Vēlējos uzzināt cilvēku domas par nāvi. Kas jūsuprāt notiek pēc dzīves beigām, kad cilvēks nomirst? Nav obligāti jāvadās pēc bībeles, bet tieši jūsuprāt...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
ir tāds brīvais dvēseles lidojums, superforša, viegla sajūta un viss! netraucē vairs miesa!

enerģijas nezūdamības likums - nekas nepazūd tikai pārmainās

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

evija jaunzeme

+634

 
Manuprat pec naves neka nav, ir cilveki kas uzskata , ka dvesele nonak uz zemes vairakas reizes, dazados kermenos un pat saglaba atminas par ieprieksejo dzivi un kermeni, bet es uzskatu , ka tie ir tikai izdomajumi un fantazijas, jo ir tacu patikamak un interesantak ticet, ka pastav kaut kas pardabisks un neizskaidrojams, un ka viena nodzivota dzive vel nav beigas, neka apzinaties ka nekas ipass un neparasts mes neesam un ka nomirsim un viss un ka nekas vairs nenotiks:)

pirms 14 gadiem  

Jāne Ose, pirms 14 gadiem :

Vispār jau nav nav, ka cilvēks uz pasaules nonāk otro reizi. Ir reāls pierādījums. Gāja reiz pa LTV7 tāds dokumentāls raidījums,kur puika otreiz piedzima un atcerējās savu iepriekšējo dzīvi sazin kādās tur salās. Bija tīri intresanti.

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Jāne Ose, Tu tici visam ko pa TV rāda? Ja man samaksās pietiekamu naudas summu, tad es pastāstīšu ne tikai to kas es biju pagājušajā dzīvē, bet arī to, kas biji Tu un visi pārējie. Un tādi naivie kā Tu, skatīsies, ticēs un domās, ka tas ir interesanti.

Jāne Ose, pirms 14 gadiem :

Varbūt Tu tikai esi naivs? :)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Evijai ir pilnīgi taisnība! Nekādas citas dzīves nav un nebūs, tādēļ mums visiem ir jācenšas nodzīvot pēc iespējas labāk un kvalitatīvāk šo pašu dzīvi un arī neatteikties no visām šīs pasaules baudām un priekiem! TV daudz kas tiek pasniegts kā dokumentālais kino, taču jebkurš psihoterapeits, kas praktizē hipnozi kā ārstēšanas metodi var apstiprināt to, ka neviena zinātniski un oficiāli dokumentēta gadījuma, kad kāds būtu sācis runāt svešā valodā vai atcerējies citu dzīvi nav!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pēc dzīves beigām iestājas nāve, cilvēks nomirst un paliek tikai atmiņas par šo cilvēku, priekšmeti un lietas, kas ar to saistās, notikumi, ar kuriem šis cilvēks ir bijis saistīts, kā arī bērni un mazbērni, kuri ir daļa no aizgājēja...

Tā kā uz zemeslodes ir simtiem atšķirīgu reliģiju un 2000 gadu laikā nedz Kristietība, nedz kāda cita reliģija nav spējusi atrast nevienu pierādījumu Dieva esamībai, tad ar 100% pārliecību jebkurš izglītots cilvēks var apstiprināt to, ka pēc cilvēka nāves nekā nav.

pirms 14 gadiem  

Valdis Tomsons, pirms 14 gadiem :

Kosmosa likumi visiem vieni, tos nevajag jaukt ar kādu no reliģijām.

Sirga, pirms 14 gadiem :

Viens no tādiem ir entropija ;)

JanKa, pirms 14 gadiem :

Aivi, kas būtu pierādījums Dieva esamībai? Pierādīt, ka Dievs ir tāds, kā to iztēlojas lielākā daļa reliģiju nevarēs, jo tās ir veidotas balstoties uz tā brīža izpratni un zināšām par norisēm uz zemes(visumā).
Vai zeme ir apaļa? Kas ir enerģija? Magnētisms? Radioviļņi? Uzprasi vevecvecvecvecmmamai - viņa nezinās, teiks, ka tie ir māņi un maldi, zeme ir plaka, peld uz 3 vaļiem un magnētisms ir maģija tikai citā valodā.

JanKa, pirms 14 gadiem :

Vai uzskati, ka šobrīd viss ir atklāts, ir izprastas visas norises gan mūsu ķermeņos, gan uz zemes, gan visumā? Tad jau mierīgi vari pastāstīt, kas,piemēramm ir melnie caurumi no A līdz Z.
Labi neiesim pie neatklātā, atgriežamies pie zināmā un saprotamā - enerģijas. Bez enerģijas viss apstātos - gandrīz kā dzīvības elksīrs; enerģija nezūd - nemirstība. Ir taču līdzības ar Dievu - to Dievu ko apraksta reliģijas?

JanKa, pirms 14 gadiem :

Lielajam vairumam cilvēku gribas justies par radības kroni un neatzīt neko nezināmu un nesaprotamu. Bet cilvēks ir mazs puteklītis (cilvēks<zeme<<saules sistēma<<piena ceļa galatika<<visums). Un tu puteklīt sīkais, iedomājis, ka visu saproti un zini un Dieva nav? Nesauc to par Dievu, ja baidies, bet atzīsti, ka joprojām ir norises, kuras puteklītis nav izpratis un, varbūt, arī nekad neizpratīs.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

katrs cilvēks var pats izvēlēties kam ticēt un kam ne. Mūsdienu zinātne, kuras attīstībai baznīca no sākta gala ir pretojusies un turpina to vēl joprojām darīt zina un spēj izskaidrot pietiekami daudz, tomēr daudz arī ir vēl līdz galam neizprastu lietu un parādību ar ko zinātne strādā. Tas ko baznīca piedāvā ir atgrie'zšanās pie viduslaikiem, medicīnas sasniegumu noliegšanu, aizliegumu lietot prezervatīvus, pārtraukt grūtniecības Āfrikā, kur miljoniem cilvēku katru gadu saslimst ar AIDS...

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Mūsdienu pasaules lielākais ļaunums ir baznīca un reliģijas,pie tam visas bez izņēmuma. Visus teroraktus ar tūkstošiem nevianīgu cilvēku upuru pastrādā reliģiskie fanātiķi,kuriem reliģiskie līderi ir izskalojuši smadzenes, katoļu priesteri gadu simtiem ir pazemojuši un nesodīti izvarojuši mazus bērnus. Visskumjākais ir tas,ka cilvēki nevēlas saprot un neredz acīmredzamo,ka visas reliģijas un baznīcas ir izveidojuši cilvēki ar mērķi kontrolēt citus mazāk izglītotus cilvēkus,kas viņiem arī izdodas

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

Es pilniba piekritu Aivim.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vai nu sakas jauna dzive, vsi iestajas muzigs miegs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sirga

+608

 
Tārpi apēd līķi, ja vien neizvēlies krematoriju.

pirms 14 gadiem  

Valdis Tomsons, pirms 14 gadiem :

Miesa ir mazvērtīgākā daļa.

Valdis Tomsons, pirms 14 gadiem :

Ir septiņi kosmiskie likumi. Entropija ir kas cits.

Kukvandek, pirms 14 gadiem :

Ir ir vairakas dziives uz zemes un iespejams ka ari citur.Jo tikai ta var izskiadrot kapec ir bijushi tadi gadiijumi ka cilveks zem hipnozes stasta loti precizi par tadam vietam kur nekad nav kaju speris vai runa sen izmirusha valoda. Patiesiba pieradijumu ir ljoti daudz, tikai ne religjijai ne oficialai izglitibai tas nav izdevigi.
Kaut gan ari izglitoti viri ir daudz par to runajushi.Tesla savus izgudrojumus konstrueeja prata un nekad vinji nebija japarstrada jo bija izgudroti ideali

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Man tevi Mārtiņ ir jāapbēdina, bet diemžēl oficiāli un zinātniski dokumentētu hipnozes gadījumu, kad cilvēks sāktu runāt kādā sen izmirušā valodā vai atcerētos notikumus no citas dzīves nav. Tie visi ir izdomājumi un cilvēku centieni radīt sensācijas un piedāvāt kaut ko pārdabisku. Turklāt tam visam ir viegli noticēt, jo mēs taču visi vēlētos, lai mēs dzīvotu mūžīgi, lai būtu laimīgi un justos brīnišķīgi. Bailes no nāves ir dabīgs jebkuras dzīvas būtnes pašsaglabāšanās instinkts!

Kukvandek, pirms 14 gadiem :

:) Alvi Tu mani neapbedinaji, jo tavi apgalvojumi ir tadi pashi ka menejie tikai proporcionali preteji! nav jau nekada jega mums sheit strideties, bet interneta var atrast pietiekosha daudzuma par zinatnieku darbiem shini jautajuma.Talak tikai atliek vai nu to pienjemt vai noliegt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.