Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Arturs Kains

-160

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 963 skatījumi

Par auto lizingu (Ludzu palidzat)

Auto un transports » BMW

sveiki. man interese sada lieta.... ja man ir krediti un nonakusi lidz tiesai, kontam arests uzlikts var iznemt tikai 200ls menesi... man ir iespeja panemt automasinu liziga.. vai tie krediti ka ir tiesa jau dirkstes aiztikt to mašīnu, nonemt vai ko tā? Ludzu palīdzat

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Kaspars

+3628

 
Teorētiski citi kreditori nevarēs atņemt mašīnu vai citādi ar viņu rīkoties, jo līzinga gadījumos mašīna ir tāda, kā ķīla, tikai tai kompānijai, kurai tev būs jāveic līzinga maksājumi. Tai pašā laikā, ja tev kontiem uzlikts arests, tad šaubos, ka kāda kompānija, tev dos mašīnu līzingā, bet vislabāk, šo jautājumu, tu vari uzdot juristam vai auto tirgotāja, jo viņi tev šo jautājumu varēs vislabāk atbildēt.

pirms 10 gadiem  

Āris Seisums, pirms 10 gadiem :

Jautājumu vislabak uzdotot potenciālajam līzinga devējam un, visticamak, gan jurista, gan tirgotāja apmeklējums atkritīs pats no sevis.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Artūr, visādi varianti ir dzirdēti, bet parasti ar negatīvu kredītvēsturi un arestētu kontu nevienam auto līzings netiek piešķirts. Variants varētu būt mēģināt dabūt autiņu uz sievas, draudzenes vai kāda radinieka vārda + tavu galvojumu, bet katram uzņēmumam savi noteikumi. Ieej http://www.autokrediti.lv tur ir dažādi varianti pieejami un ir arī daudz informācijas.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kāpēc gan ne.Ir autotirgotāji,kam ir gali bankās,kredītiestādēs,kuri tos visus apgrūtinājumus var apiet.Tā kā ar to problēmu nebūs.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.