Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Oto

+10200

 
Tāpēc arī nerāda, lai tu nelupītu braucot. Vispār stulba aizsardzība, jo ja nu blakussēdētajs grib pačolēt, katra paša atbildība, ko dara pie stūres, citas darbības ir pat potencionāli bītamākas.

pirms 11 gadiem  

Niks, pirms 11 gadiem :

"katra paša atbildība, ko dara pie stūres" - nu ja viņi tikai paši kokos skrietu, tad varbūt arī tā, bet uz un pie ceļa mēdz būt arī citi

Oto , pirms 11 gadiem :

Nu tāds, kas skatās TV pie stūres tikpat labi raksta arī SMS vai browsē netu telefonā tā kā tas diez vai glābs. Tā kā tā tikai tāda formāla autoražotāja atbildības noņemšana, lai nebūtu jātiesājās ar stulbām atmazkām no vadītāju puses, kuri mēģinās iestāstīt, ka TV pie vainas.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Nu tad jau atļausim pie stūres arī tamborēt, lodēt vai metināt. Tāpat jau ies bojā no SMS rakstīšanas. Dīvaini, bet tādi tie kokos skrējēji ir, savu koku nedzird - un neredz speciāli.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Mēģini izlasīt to uzrakstu - ne tikai burtus, bet arī saturu

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.