Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1609 skatījumi

Sulojas tosola flancis. Besī jau ārā. Ko darīt?

Auto un transports » Audi

Audi A6 (2.0 (kods ABK), C4, 1995. g.) sāka suloties flancis. Uzlika citu, nobrauca 500 km, tosola trauks atkal tukšs. Nopirka vēl vienu un šoreiz iespieda hermētiķi tieši tai vietā starp to flanci un motora bloku (nu, kur abi savienojas kopā). Tajā vietā vairs nesulojas, bet nobraucu 7 km un tagad sāka spiest ārā no tās vietas, kur flancim tie datčiki nāk. Tur to hermētiķi negribas spiest, ka nesanāk pēc tam rubināt ārā, ja mazums kas.

Ko darīt? Kādas idejas? It kā sīkums, bet besī jau ārā, ka nekur tālāku gabalu negribas braukt bez 50 tosola kannām bagāžniekā.

Pirms 10 gadiem

Te būs uzskatāmāk: http://failiem.lv/g/eswoktd

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Izskatās-sistēmā ir nepieļaujami augsts spiediens. Pārkarsēt nav gadījies? Pirmais,ko vari darīt-pabrauc bez izplešanās bākas korķa! Paseko-kas notiek,draņķis,kas sakrājies sistēmā aizpildīs bojātās vietas. Ja draņķa par maz-es Tehaxo benzīntankā nopirku kaut kādu cinka un vells zin kā savienojuma pulveri par 70 santīmiem-iebēru pusi-aizklēbēja! Un-nekautrējies,bez korķa izplešanās traukā var braukt ļoti ilgi! Jāpapildina izgarojušais stāvot sastrēgumos.

pirms 10 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Nezinu, varbūt iepriekšējam saimniekam ir gadījies pārkarsēt, bet personīgi man - nē. Cik man tā mašīna ir, tik motors strādā ļoti labi.

Bet jā, to pulveri testa nolūkam varētu iegādāties.

Ivars Magone, pirms 10 gadiem :

Ar braukšanu bez korķa atsevišķām markām ir problēma. Bez normāla spiediena netiek padots dzesēšanas šķidrums cirkulācijas aplī. Labāk nomainīt citu korķi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Kuš tieši tas flancis ir? Varbūt vari nosaukt Nr pēc pievienotā zīmējuma.Pavaicāšu kaimiņam ,kurš 17 gadus nostrādājis Auto Rīga un tagad caurām dienām savā servisā remontē pārsvarā Audi.
Izklausās dīvaini ,ka spiež gar dačikiem ārā škidrumu.Varbūt spiediens lielāks sistēmā kā vajadzētu? Varbūt galva blīve pa druskai laiž atgāzes dzesēšanas sistēmā un dzesēšanas škidrumu izsūc?
http://vin-online.ru/etka.php?vag=AU&rgn=RDW&mod=A6&year=1995&kat=154&gr=12145

pirms 10 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 10 gadiem :

Ja nekļūdos, tad detaļas numurs ir tieši tāds pats, kā attēlā - 037121132G.

No mašīnām neko nesaprotu, tāpēc rodas jautājums - kādu iemeslu dēļ spiediens varētu būt augstāks kā vajadzētu? Visādi citādi motors strādā labi.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Nav nemaz motors jāpākarsē.man ir gadījies ,ka motora galvas blīve sāk laist starp kanāliem nezināmu iemesl dēļ.Paskaidrošu - motora galva tirk pieskrūvēta pie motora bloka pa vidu liekot blīvi.Blokā ir virzuļu urbumi , kurus no visām pusēm iekļauj kanāli ar dzesēšanas škidrumu.Atstarpes starp cilindriem un dzesēšanas kanāliem ir nelielas un ja kādā vietā blīve neiztur ,virzulis virzoties uz leku,sāk sūkt dzesēšanas škidrumu cilindrā un pūst ārā pa izpūtēju, bet virzoties uz aukšu sadzen gaisu

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

sistēmā.Sākās visādas problēmas ar dzesēšanas šķidruma zušanu , cirkulācija traucēta, jo sistēmā nonācis gaiss un motors var pārkarst.
Ja šķidruma daudzums cilindros nav liels , motors strādā it kā nevainojami.Var parādīties palielināta tvaikošana no izpūtēja.
Šo problēmu var konstatēt servisā nomērot spiedienu dzesēšanas sistēmā.Reizēm var redzēt gaisa burbuļus izplešanās traukā. Galvas blīves maiņa nav nemaz tik traks remonts.Pa brīvu gluži nesanāks :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Savulaik ko līdzīgu ārstēju ar pulveri radiatora sulošanas likvidēšanai. Nebēru visu uzreiz, bet nedaudz laiku pa laikam. Izvilku vairāk par gadu.

pirms 10 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 10 gadiem :

Man radiatoram velk jau ceturto gadu. Slinkums kaut ko mainīt,ja viss strādā...

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Jā :D priekš sevis strādāt ir visgrūtāk - rokas neceļās :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.