Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1089 skatījumi

Problēma A4 B6 2003.gads

Auto un transports » Audi

A4 2.5TDI 2003.gads. Braucot, sāka slēdzelēties bagāžnieks, un dažas reizes panelim gaisma zuda, piestāju un sapratu ka pults vairs nereaģē, logi nestrādā, bagāžnieks bloķēts kā arī degvielas tvertnei vāciņš. Nomainīju pults bateriju, bez emocijām. Komforta bloks ir ok, šofera pusē pie eņģēm vadi nebija tie labākie, un tos nomainīju, drošinātāji veseli, vai iespējams ka jāskatās vadi bagāžnieka locījumā? Kā to dabūt vaļā, ja akumalatoru atvienojot ar bez panākumiem

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Par Audi nemācēšu pateikt,bet piemēram BMW E61 ja ir ar tādiem simptomiem,tad tur ir viss skaidrs.Bagāžnieka locījuma vietā vadi ir pagalam.

pirms 6 gadiem  

Renārs (sparco), pirms 6 gadiem :

Sanāca dabūt vaļā bagāžnieku, tajās locījuma vietās nemaz tik viegli tikt nav, ja dēļ vadiem ir sagājis uz īso nevajadzētu drošinātājam izsisties? jeb vnk viņi pārtrūkst, durvju locījumā bija viens uz pusēm, bet tas bija durvju apgaismojumam.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Manam bagāžnieka abi slēdži sāka dzīvot savu dzīvi,un aizmugures logam apsilde negāja,bet drošinātājus laukā nesita.Kad ieraudzīju kā tie vadi vnk satīti un cieši iepresēti tajās eņģēs,tad viss bija skaidrs.Pēc E39 tur nāk vienas aplamības,jo kaut kas ir mēģināts it kā uzlabot-izgudrot,bet sanācis ir aplam.

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Tas ,ka vizuāli viens vads ir pušu nenozīmē ,ka vēl kāds nav pārlūzis iekšpus izolācijas, bet mani mulsina , ka problēmas ir ne tikai bagažnieka daļā - benzīna vāciņš un gaisma panelī... Tas manuprāt nav saistīts ar vadiem uz bagažnieku.
Laikam jau bez pieslēgšanas pie diagnostikas neiztiks, jo tā vār uz labu laimi izārdīt visu mašinu.

Renārs (sparco), pirms 6 gadiem :

Bagāžniekam pie eņģēm vadi viss ok, mulsināja viena trubiņa kura iet gar vadiem tukša, un tā uz pusēm, bet nedomāju ka tas ir vainas iemesls. Bagāžnieks, benzīna vāks ar centrālo saistīts, jo ar pulti varēju atvērt vienlaicīgi, bet pults tā kā nereaģē viss tas nestrādā, ieskaitot el logus un slona apgaismojumu

Renārs (sparco), pirms 6 gadiem :

Vrb kāds zin kas tie pa 4 vadiem kas iet no bagāžnieka locītavas labajā pusē zem bagāžnieka apšilkas savienoti štekerī kurš nekur nav pievienots,

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Nezinu ,kas tas ir ir par vadiem ,bet mašinām mēdz būt dažādas komplektācijas, taču vadi bieži ir paredzēti visiem variantiem.Tā kā tas varētu būt kāds papildus aprīkojums ,kurš šai mašinai nav komplektācijā.
Tā vaina škiet meklējama kaut kur pirms bagažnieka, jo ja arī ar pulti atslēdzas bagažnieks, tad vads uz benzīna vāciņu sānos neies caur bagažnieka vāku , bet pa taisno no salona vai kopējā saišķī ar aizmugūrējo lukturu vadiem. Varētu būt ka ir mitrums zem tepiķiem ,kur iet vadi...

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Vēl varētu būt vaina antenas blokā,kā tas ir BMW,tas ja pults nestrādā,bet kā ir Audi nemāku spriest.Katrā gadījumā pats nemocies,izskatās ka galā netiksi,aizved pie elektriķa lai apskatās.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ļoti varētu būt, ka vadu kūlī pie bagažnieka eņģēm ir pušu kāds vads. Tā ir diezgan populāra vaina 10 un vairāk gadu vecām mašinām.Vadiem izolācija ar gadiem kļust cieta un pamazām pārlūzt kopā ar vadu.
Parasti meklēju YouTube video par attiecīgo tēmu. Ja nav latviešu valodā , tad angļu,vācu vai krievu.Kādam jau būs :)
Vēl var paskatīties omline detaļu katalogā ,lai saprastu kā izjaukt.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.