Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 943 skatījumi

Ka noverst dzineja dumosanu?

Auto un transports » Ford

Ejot skati CO rada 0.090,CH 2,060,Sierra 1990g,2,0 OCH

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Variantu nav daudz un kapitāli remontēt visticamāk nav vērts. Uz skati braucot jāizņem gaisa filtrs. Otrkārt tā laika mašīnām var nogriezt degvielas padevi. Braukt ir mocības, bet uz skates laiku tā jādara.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Būtu brīnums ,ka pa šiem 27 gadiem motors strādājis un nebūtu nemaz dilis. Nav jau informācijas ,ka kādā brīdī būtu veikts motora remonts. Ja nekas līdz šim nav darīts, tad būs jādara.Cits jautājums vai tas it tā vērts un vai kuzovs vēl turas kopā pēc tik ilgiem gadiem. Visticamāk ir izdiluši cilindri,virzuļi un gredzeni. Nomainot gredzenus vecos cilindros bez slīpēšanas tie ,kamēr piestrādāsies , var dūmot vēl vairāk. Var mēģināt nomainīt vārstu blīvslēgus, jo iespējams ,ka gar tiem eļļa tiek cilindros. Lai saprastu vai virzuļi un gredzeni ir izdiluši vai nē, vajadzētu pārbaudīt kompresīju tajos.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.