Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 800 skatījumi

sajuuga atgaisosana

Auto un transports » Mitsubishi

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Kur jautājums???
Nu....ja domāji hidraulisko sajūgu,tad darbības pilnīgi identiskas bremžu atgaisošanai,tik spiež sajūga pedāli nevis bremžu.Sajūga hidrocilindram tāpatās kā bremžu cilindram ir atgaisošanas skrūve.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Gluži identisas nav , jo ,lai veiksmīgāk atgaisotu sajūgu , caur škidruma rezervuāra vāciņu vēlams padot nelielu spiedienu ar pumpi . Ja ir var izmantot lieku vāciņu , kurā iestrādāt riteņa ventili pumpja pievienošanai. Man tāda nebija un es izgriezu korķi no 2cm biezas gumijas atbilstoša diametra un ar konusu, Paņēmu vecu ventili, ar drāšu birsti uz flekša notīrīju no tā gumiju. Vidū ir 6mm resna trubiņa, kurai uzgriezu garu vītni, iebāzu korķa centra caurumā un no abām pusēm pievelku ar uzgriežņiem un šeibām.
Vienam cilvēkam nedaudz jāpadod ar pumpi spiediens , bet otrs prātīgi ,lēni spaida pedāli.
Ja sistēma bijusi pilnīgi tukša, tad sākumā jāatgaiso kā bremzes atgriežot un aizgriežot atgaisošanas štuceri.Uz atgaisojamā štucera gala vēlams uzmaukt caurulīti , kuras otrs gals ir traukā ar bremžu škidrumu

pirms 7 gadiem  

Ingus Zīverts, pirms 7 gadiem :

Nezinu...varbūt ka tas gaiss ar pumpi arī palīdz vai paātrina to procesu,tā varētu būt...man nav bijusi vajadzība to eksperimentēt,vienmēr pieticis ar tām pašām darbībām kas bremžu gaisošanas gadījumā.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Jā, ar pumpja palīdzību tas process ir ātrāks un rezultatīvāks. Bieži nemaz nevajag līst zem mašinas ,lai atgrieztu un aizgrieztu atgaisošanas skrūvi - pietiek padot spiedienu un paspaidīt pedāli, jo attālums līdz sajūga darba cilindrim ir neliels un arī škidruma daudzums sistēmā mazs.
Agrāk ,piem. Volgām , jau no rūpnīcas rezervuāra vāciņam bija vītne pumpja pieskrūvēšanai.Vāciņš toreiz bija no čuguna :) ,

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.