Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 884 skatījumi

kapēc nevar opel vectrai 2004g nevar ieliet dīzeli no bēnzīn tanka,bet no kaniņas lēnam lejot var ieliet.kas varētu būt pa vainu?

Auto un transports » Opel

kapēc nevar opel vectrai 2004g nevar ieliet dīzeli no bēnzīn tanka,bet no kaniņas lēnam lejot var ieliet.kas varētu būt pa vainu?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nevienā no uzpildes stacijām neizdodas ieliet?Jo ir tā ka vecā tipa pistoli nevarēs dabūt iekšā,jo tai pistolei truba ir tievāka un jaunāku mašīnu degvielas tvertnei tas mehānisms nepieļauj savādākus izmērus.Pašam bija tāds gadījums-pārsteigums:D
Vai nu arī tev tās tvertnes mehānisms ir sabojāts.

pirms 9 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Drīzāk varētu būt ,ka caurums bākā ir par tievu nevis pistoles truba par tievu.Man BMW ir tāda klapīte bākai priekšā un caurums ir tik liels ,lai varētu ieliet tikai neetilēto degvielu, jo tām pistolēm gali ir tievāki par dīzeļdegvielas pistoļu galiem un ievietojot pistoli bākā to vāciņu atspiež vaļā.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 9 gadiem :

Par Opel Vectra neko nezinu,vai tā ir vai nav,bet tā ir E60.To tievo nestandarta pistoles galu iekšā nevar dabūt.Neesmu tik smalki pētījis,bet tur katrā pusē ir tās klapītes,mehānisms,kas nofiksējas tikai tad ja ir pareiza resnuma truba.Toreiz vēl nodomāju,ka tas mehānisms salūzis:D
Tur vispār viss par daudz sarežģīts:D arī pie neizslēgta dzinēja tur nekādu pistoli iekšā nevar dabūt.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pamēģini nebāzt pistoli līdz galam! Tas ir variantā ja pistole pati automātiski aptur degvielas padevi, jo tur ir sašaurinājums un degviela sāk putoties un trāpa atpakaļ uz pistoles galu un viņa domā ka bāka ir pilna un atslēdz degvielas padevi. Man tā vienai bija!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man vienu laiku bija līdzīgi ar VW busiņu. Kā palaiž lielāku strūklu, tā nāk atrauga no bākas ar varenu šļācienu - peļķe apkārt autiņam. Izrādījās, ka blakus resnajam caurumam kur bāz pistoli, ir tieva trubiņa, pa ko jāvar izplūst gaisam, kad soļķis plūst iekšā. Tā 10mm trubiņa bija aizsērējusi. Izšrubēju un viss štokos.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.