Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintija

+511

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1144 skatījumi

Logu mazgāšanas šķidrumi ...

Auto un transports » Opel

Tad nu tā .. Manai Omegai no ziemas vēl palicis ziemas logu mazgājamais šķidrums logu mazgājamā tvertnē ... Jautājums šāds- vai drīkst klāt liet vasaras šķidrumu, vai tomēr nē.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Drīkst , jo ziemas škidrumam vienkārši vairāk klāt spirts, lai nesasalst. Tik pat labi varētu vaicāt - vai šnabi var vai nevar šķaidīt.Protams ,ka var.

pirms 8 gadiem  

Sintija, pirms 8 gadiem :

Nu es, piemēram nezinu, vai šnabi kāds šķaida vai nē :) Tad ziemas šķidrumam drīkstu liet klāt vasaras? Vnk tāda sajūta, ka ziemas šķidrums nenotīra logus kā gribētos :(

Droši vien, ka otrādi darīt- vasaras šķidrumam ziemas liet klāt nevajadzētu, protams, ziemā, tad sasals ...

Jānis Vilnis, pirms 8 gadiem :

Logu šķidrumu šķaidīt drīkst,šņabi-nē,sāpēs galva!

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Tā kā šnab nedzeru , tad tādas nianses nezinu, bet esmu redzējis ,ka meitenes škaida ar Colu vai ko citu.Kā viņā ar galvām pēc tam - nezinu :(

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Sintija, parasti ,ziemai tuvojoties , savlaicīgi pāreju uz sala izturīgu logu škidrumu.Tiem vienmēr ir norādīta sasalšanas temperatūra.Lai lielāks sals mani nepārsteiktu nesagatavotu , izvēlos škidrumu ar lielāku sala izturību. Sasalstot škidrumam , galvenais risks ir salauzt škidruma sūkņa spārniņus un nāksies mainīt sūknīti.

Sintija, pirms 8 gadiem :

vot nepateikšu precīzi, cik grādi man bija kkādi -25, -27 bija, un man apsildāmās sprausliņas, it kā viss bija ok ... Tik no ziemas palika šķidrums neizlietots jau manā Opelītī, tgd nesaprotu, kā labāk- laist ziemas ārā, vai vasaras klāt ....

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Lej taču beidzot to vasaras škidrumu iekšā un nesarežģī vienkāršas lietas.Nekad nevien nav laidis ārā ziemas logu mazgājamo šķidrumu pirms ielej vasaras un otrādi.Domāju ,ka nekādi mīnuss grādi tuvākā pusgada laikā nav gaidāmi. Tā kā lej tik vasaras ķidrumu klāt un brauc laimīgi līdz rudenim.

Sintija, pirms 8 gadiem :

Sarežģīt situācijas ir mana stipra puse,bet es domāju, ka labāk pirms kko darīt, visu kārtīgi noskaidrot, jo salaizot kko dēlī palielinās izmaksas remontos ....

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Nevar nepiekrist :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Šķaidīt var droši....sliktuma pilnīgi nekāda.Tikai vasaras šķidrums daudz labāk kukaiņus nomazgā,jo ziemā nav kukaiņu ,ir tikai sāls.Ļaunu ziemas šķidrums neko nenodarīs.Bet ja ļoti gribas tikai vasaras,tad nekas ārā nav jājauc un jāsūknē...vienkārši caur tām pašām logu mazgāšanas sprauslām visu ziemas šķidruma pārpalikumu var izpūst ārā,ttas aizņems kādu minūti,divas...un lej iekšā vasaras.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.