Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 895 skatījumi

Opel Astra putekļi no ceļa nāk iekšā

Auto un transports » Opel

2004. gada Opel Astra braucot uz grants ceļiem visi putekļi nāk iekšā, otram auto tā paša gada Volvo nekādi putekļi nenāk iekšā. Skatoties uz Opel gumijām viņas tur ir. Vai ir kāds veids kā apturēt putekļu nākšānu iekšā?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Caurumi ,kas saistīti ar āru ir vai nu salona ventilācija vai durvju blīvējums.Vajadzētu pārbaudīt vai salona gaisa filtri vispār ir....Varbūt tur it tukšs.
Man BMW ir tāda poga ,kas aizver gaisa pieplūdi salonam ,ja brauc pa putekļainu ceļu aiz kādas mašinas vai kāda brauc pretī. Pārējos gadījumos putekļi var nākt tikai caur durvīm.
Ja gumījas ,kas iet gar durvju malu ir veselas un noslēdz labi, vēl durvju apakšā ir caurumi , kur ūdenim iztecēt lietus laikā. Pa tiem putekļi tiek iekšā un ja zem durvju apšuvuma nav uzlīmēta plēve, kas aizsedz visus caurumus, vai tā ir bojāta ,tad putekļi tiek iekšā. Tāpat tie var tikt salonā gar loga stikla blīvējumu ,la tas nav labs.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.