Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Tomass Knike

-170

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1233 skatījumi

Ludzu iesakat ka lai izklustu no kibeles!

Auto un transports » Subaru

Lieta sekojoša, man pazinai bija nepieciešama automašīna. Es nokartoju līzingu uz sevīm, bet masīnu lieto viņa. Tehniska pase masina pieder bankai bet tehniska pase es skaitos ka lietotājs!
Mums bija mutiska vienošanās par maksāšanu kuru vairs viņa nepilda. Pus gadu nebija problemas bet tagad tik sakas. Pirmo iemaksu par auto veica viņa, iedeva man naudu un es samaksaju. Vai viņa šeit var vinēt, ar to kad reali auto pieder vinai jo pirmo iemaksu veikusi ir viņa ?jo vinai butu liecinieki kad iedeva naudu pirmai iemaksai. Iesakat man ko darīt? Un ja ir iespeja tad kur pec palidzibas varu vērsties tukumā?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pieprasiet atgriezt Jums automašīnu, vispār jebkuru kredītsaistību uzņemšanās citu cilvēku vietā ir lielākā muļķība, kādu cilvēks var pieļaut. Ja kāds apgalvo, ka maksās, un jums tikai ir jānoformē dokumenti uz sevi, tas vien jau liecina par to, ka šī persona ir vai nu krāpnieks, vai arī nevar šādu kredītu atļauties. Bankas mūsdienās izsniedz kredītus un līzingus visām personām, kas ir regulāri ienākumi, un nesabojāta kredītvēsture, ja abu vai kāda no šiem nosacījumiem nav, tad tikai loģiski, ka kredīta maksājumi vienā jaukā dienā tiks pārtraukti. Saskaņā ar līzinga līgumu, jums nemaz nav tiesību nodot transportlīdzekli vadīt citai personai, tā ka pieprasiet atdot automašīnu, un turpiniet vien maksāt pats, kā par savu mašīnu. Ja maksājumus pārtrauksiet tiesas izpildītājs klauvēs pie jūsu durvīm, nevis pie paziņas...

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Kurai līzinga kompānijai līgumā teikts, ka nevar vadīt cita persona?

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Jālasa līzinga līgums, parasti, ka vien tā nav juridiskā persona, tad līzinga līgumos šāds noteikums tiek iekļauts, kā papildus garantija bankas īpašuma drošībai.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Auto pieder un piederēs bankai līdz būs nomaksāta visa summa un veikta pārreģistrācija CSDD.
No tavas puses ultimāts, lai nekavējoties atdod auto, citādi iesniegums policijā par laupīšanu, zādzību, krāpniecību (to precizēsi pie iesnieguma), un tam ir jāseko, ja nekas nenotiek, saprātīgā laikā, piemēram, 24 stundu laikā.
Ja par auto netaisies turpināt maksāt, nekāvējoties ziņo bankai, lai noskaidrotu kāda procedūra jāveic, lai lauztu līzinga līgumu. Ja ir iekrājies parāds, tas tev būs jāsamaksā, ja nevēlies iekļūt ļoti melnā parādnieku sarakstā.
Ja tie dunduki auto neatdod, tad ķēpa būs garāka, bet draudēs ar kiminālatbildību viņiem.

pirms 10 gadiem  

Tomass Knike, pirms 10 gadiem :

nujā... bet vinja var uzpiest kad reali tabijusi viņas nauda par ko veic pirmo iemaksu? ka arī viņa draudeja ja nemsu vinai masinu nost un ierakstiju to sarunu diktefona!

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Vēlreiz izlasiet pirmo teikumu auto ir bankas!
Lai vieglāk jums, līzings praktiski ir noma ar izpirkumu.
Jūs vairākus gadus NOMĀJAT auto no bankas par to maksājot katru mēnesi un kad visas saistības ir nokārtotas jūs saņemtat auto. Pirmā iemaksa, bija par iespēju iekāpt auto, nākāmās ir par iespēju to lietot vienu mēnesi.
Nekavējoties dariet to ko teicu, bet ja tai čabatai ir kādas pretenzijas, tad piedāvājat pārfomēt līzinga līgumu uz viņu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.