Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivars Miķelsons

+2048

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 892 skatījumi

Volvo v70

Auto un transports » Volvo

Sveiki,jautājums par volvo v70 2005.d5 120kw automāts.Sācis ēst vairak dīzeli kā pirms tam un vairs neiet uz priekšu kad iespiež kā agrak.Vai varētu būt saistīts ar vakuma trubām kas pienāk pie motora spilvena,jo bija vispār viss tur noglušīts un atvienots,tagat itkā salika kā vajag bet nepatīkamas izmaiņas.Arī braucot iedegas lampiņa kura saistīta ar motoru.Varbūt kāds var padalīties ar savu informāciju.Paldies.

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Racionālāk būs pajautāt kādā Volvo forumā, jo cik daudz volvo pazinēju varētu būt šeit, nezinu :(
http://www.volvoklubs.lv/e107_plugins/forum/forum.php
Vai tad diagnostika neuzrāda kļudu?
Ja pie motora spilvena ir devējs, tad tas arī varētu būt tas vainīgais un iepējams , negribedami mainīt motora spilvenu , iepriekšējais saimnieks atvienojis trubiņas.
Nedomāju ,ka tās varētu ietekmēt gaitu un uzrāvienu, bet tagad jau viss ir savā starpā saistīts caur datoru un reizēm ir visādi neiedomājami brīnumi.
Drīzāk uzrāvienu var samazināt kādi vārsti ,kas saistīti ar gaisa padevi vai arī zobsiksna sen nav mainīta ,pastiepusies un nedaudz izmainījies aizdedzes moments. To varētu pārbaudit pieslēdzot pie diagnostikas vai aizdedze ir vietā.
Diemžēl neko prātīgu nevau pateikt , jo Volvo man nekad nav bijis.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.