Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Smirnova

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2522 skatījumi

Vai ir iespējams iziet tehnisko apskati, ja viens miglas rukturis priekšā nedg? Kā to izdarīt?

Auto un transports » Volvo

Auto tika iebuksēts priekšā un miglas lukturis vairs nestrādā un nav iespējams labot. Vai ir iespējams iziet tehnisko, ja šis ir vienīgais defekts auto? kā to izdarīt? Ļoti vajadzīgi ieteikumi!

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Ja iet TA šādi kā aprakstīts,tad viennozīmīgi skati iziet NEVAR! Ja nu vienīgi ir blats TA stacijā,varbūt tad.
Atsauce- Noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem.Priekšējie miglas lukturi. 204.2.Nepareizs slēgums, nedeg viens no diviem lukturiem,vērtējums-2!
Vienīgais veids kā neremontējot to vienu lukturi iziet TA legāli ir- nomontēt abus miglas lukturus no auto un paslēpt pienākošos vadus uz tiem.
Slēdži mašīnas salonā drīkst palikt.Tikai lukturu aizlīmēšana ar skoču(vai jebko) tavu veiksmi iziet apskati palielinās VARBŪT par kādiem 5% tik,tā kā tas nav variants.
Un uz priekšdienām,var tagad arī,ja tas nav naudas jautājums-jebkurus miglas lukturus var pasūtīt un nopirkt jaunus auto rezerves daļu veikalā,arī pa vienam...interesants serviss,ka šādu variantu nepiedāvāja.

pirms 6 gadiem  

Ilze Smirnova, pirms 6 gadiem :

Man lukturis pats nav saskrambāts, tur kaut kas iekšā. Maiņa būs bezjēdzīga. Paldies par padomu! Ņemšu vērā.

Ingus Zīverts, pirms 6 gadiem :

Cik saprotu,tas lukturis vienkārši nedeg.Tātad...pirmkārt...nezinu gan kādi un kas tie par autoservisa "meistariem",kas tik vienkāršu problēmu,ja arī paši neprot atrisināt,tad vismaz vajadzēja nosūtīt pareizā virzienā,pie pareiziem speciālistiem,sava aroda pratējiem.
Jums jāmeklē nevis vienkārši serviss,bet serviss kurā ir autoelektriķis,vai arī privāts autoelektriķis.Ar to jāsāk. Viņš pārbaudīs vai vispār līdz "štekerim" kurš piegādā tai lampai strāvu,strāva pienāk.

Ingus Zīverts, pirms 6 gadiem :

Ja strāva līdz štekerim pienāk tad miglas luktura maiņa nebūs bezjēdzīga.Ieliek jaunu lukturi,pieslēdz esošo štekeri un lampa deg.Vēl tik pēc tam būs jāatregulē gaismas stars un viss.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Viens variants būtu demontēt abus miglas lukturus.Ja nekas nav mainījies , tad par miglenieku trūkumu nevajadzētu piesieties. Nav un viss :)

pirms 6 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Ir jau mašīnu komplektācijas , kurām nav miglas lukturu. Ja ir miglas lukturi un viens nedeg vai ir un nedeg abi - tad var rasties jautājumi. :(

Ilze Smirnova, pirms 6 gadiem :

Manu Mersis apstrādāja un pārstāja strādāt viens priekšā. Servisā pateica, ka nav iespējams labot. Nekas cits nav bojāts. Ja, piemēram, demontē, ko tad darīt ar tām pogām?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Dabūsi divnieku - mēnesi varēsi novērst. Ja nav vēlme labot, tad ir variants ir izņemt abus miglas lukturus ārā. Te gan atšķiras pieredzes un ieteikumi, no tā ka pietiek aizlīmēt ar skoču, līdz tam ka jāņem ārā, jātaisa ciet caurumi un pat slēdzis esot jālikvidē... Un jā tehniskās apskates iziešanā ir cilvēciskais, pieņēmēja faktors.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir jau redzēti svaigi autiņi kuriem miglinieks nav, bet štekeri karājas iekšā bamperā... Vienk bāzē velk, bet komplektācijā nav... Nevilks jau katru vadu katram autiņam atsevišķi, jo tas būtu pārāk laikietilpīgi un dārgi.

Ja nav iedvesma taisīt - Izņem lampas ārā, caurumu smuki aiztaisi ar kādu neuzkrītošu plastmasas gabalu i vsjo, miglinieki tev nav.

Pats izgāju skati ar vienu ķīnas miglinieku, kuram aizmugurē nemazām nav tas spoguļa reflektors(auto bija svaigs īpašumā un es iepriekš nebiju ievērojis).. Tiesa gan gaju 'TA apskates naktī,' varbūt tapēc arī tik stingri nepiesējās... Vnk pateica un parādīja, ka nav pareizs miglinieks un ka citi džeki kuri piekasīgāki, varbūt pat neizlaistu, bet viņš man vieninieciņu ielika, ka neveido pareizu staru, spīdēt viņš spīd, bet pareizo 'kūli' neveido tādējādi nav īpaša jēga uz ceļa tam migliniekam.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.