Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 1001 skatījumi

Sveiki sodien uzimeju zimejumu bet nezinu kas tas tads ir? Varbut varat help uzminet?

Māksla un kultura » Vizuālā māksla

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=u1pvmliuswyuiun4z3f.jpg

Zimejums nesakarigs bet kas tas tads ir nezinu!

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vienkārši līniju ritms. Nemaz nav tiks slikti , bet nedaudz pieklibo kompozīcijas izjūta .Acīm redzot pietrūkst gan zināšanas ,gan tehniskā varēšana.
Līdzīgs rezultāts varētu būt mākslas skolā saņemot uzdevumu aizpildīt laukumu ar dažāda platuma līnijām, gan taisnām ,gan liektām.
Mākslas vidusskolas laika līdzīgi zīmējumi tika taisīti kaudzēm - traips un līnija, viena platuma līnijas ,kuras krustoja utt.Tas viss trennē iztēli un kompozīcijas izjūtu.Atceros ,ka bija arī tāds uzdevums , kad uz A1 formāta lapas vajadzēja uz krāsot melnu apaļu laukumu tā ,lai tas kompozicionāli aizpildītu lapu.Visiem vija gandrīz vienāda izmēra laukumi, jo ideāli lapā iesēžas tikai viena izmēra apaļš laikums.

pirms 8 gadiem  

Kristaps Neimanis, pirms 8 gadiem :

Bet pec ko sis tev izskatas? man vel ir daudzi zimejumi ja vajag varu iedodt vsias ko esmu zimejis;)
Atradu tikai vienu tagad!:S http://www.bildites.lv/viewer.php?file=23b6059br2vbaj02m0lt.jpg


Man jazina kas tas par kinkezinu ko zimeju kas tas tads ir pec ko izskatas?

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Zīmējumā redzamajam nebūt nav pēc kaut kā konkrēta jāizskatās.Tas var būt apsolūti brīvs domu, izjūtu un emocīju izpaudums uz papīra. Nav arī svarīgi ar ko zīmē vai glezno.Galvenais ir gala rezultāts.Ja ir patika zīmēt vai gleznot - dari to kaut vai tika sava prieka pēc.Gluži tāpat kā daži dzied dušā vai dejo mūzikas pavadījumā ,kad neviens to neredz. Sākotnēji tas var būt tikai tāds prieks pašam ,bet mēdz gadīties ,ka ar laiku izdodas aizvien veiksmīgāki un profesionālāki zīmējumi,

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

kuri var pretendēt uz nosaukumu māksla. Ja ir patika, turpini.Iespējams tieši tas ,ka neesi ar mākslinieka izglītību var radīt no neparastu , jo no savas pieredzes zinu ,ka ir brīži ,kad zināšanas traucē brīvam domas lidojumam. Tu saņem uzdevumu un izejot no iegūtajām zināšanā ,jau zini ,kāds būs gala rezultāts, bet tādas pašas zināšanas ir ļoti daudziem...Tad sākas visa zināmā atmešana un apzināta risinājuma meklēšana virzienā ,kur ,cerams, neviens vēl nav savu "kāju spēris".

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Atceros kā ar interesi vēroju savu kursabiedru Māklsas akadēmijā, kurš nebija beidzis pirms tam vidējās izglītības mākslas skolu, bet parastu vidusskolu,taču nāca no mākslinieku ģimenes. Viņa darbi bija kopējās skatēs stipri atškirās , jo viņam nebija šīs rutīnas un iemācītās likumsakarības, ko dod teorētiskās zināšanas un praktiskie darbi šājā jomā.
Lai veicās , ja ir iedvesma!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.