Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1085 skatījumi

Prezentācija Enkaustika

Māksla un kultura » Vizuālā māksla

Skolā iedeva tēmu ,,Enkaustika" Tēmas par ko rakstīt prezentācijā neiedeva, es nezinu kādas vēl vajag, ir tikai kas pati ir tā Enkaustika, bet ja zināt tās vēsturi tad to arī varat pierakstīt! Paldies jau iepriekš!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Mums Mākslas akadēmijā bija uzdevums gleznot enkaustikas tehnikā, bet lai uztaisītu prezentāciju par šo tēmu būs jāparakajas internetā un visticamāk pietiekamu informāciju izdosies atrast ārzemju saitos.
Varētu stāstīt par pašu tehniku/ krāsu sastāvu, gleznošanas paņēmieniem/ ,ja izdodas atrast, tad par šādas tehnikas rašanās iemesliem,līdzīgu pielietojumu sākot no Senās Ēģiptes laikiem / 14.g.s.p.m.e. / un vēlāk tās pilnveidošana 5.g.s.p.m.e. Senajā Grieķijā.Tālāk par iemesliem,kādēļ ši tehnika vairs netika pielietota/ manuprāt parādoties citām ,ērtākām glezniecības tehnikām / Nobeigumā var pieminēt ,kur tā ir sastolama un tiek pielietota mūsdienās.
http://encausticpaints.com/Resources/HistoryofEncaustic/tabid/407/Default.aspx http://www.rfpaints.com/resources/encaustic/346-history-of-encaustic https://en.wikipedia.org/wiki/Encaustic_painting http://uncw.edu/csurf/Explorations/documents/gallagerkristen.pdf

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Parasti nemēdzu palīdzēt ar gatavām atbildēm,kas saistīts ar mācību procesu, bet šoreiz temats bija interesanst :)
Par enkaustikas krāsu sastāviem ,pagatavošanu
http://www.earthpigments.com/artists-encaustic/ http://www.encaustic.com/techniq/fineart/fineart_pigments/fineart_pigments.html http://www.danielsmith.com/content--id-130

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.