Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6279 skatījumi

Vai Rīga ir kāds komisijas veikals, kur pieņem kāzu kleitas?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Vai tiešām jums tik spiedīgi apstākļi, ja jāpārdod tāds dārgums kā kāzu kleita? Atstāj savai meitai paskatīties un arī vēlāk pašai būs interesanti to aplūkot, iekrītot nostaļģijā pēc jaunības dienām, protams ka tas ir joks, bet kleita tomēr ir neliels, neaizskarams svētums! Starp citu , mūsu seņčiem ir ticējums, ja kāda vilks uz kāzām citai šūto kleitu, tad arī ģimenes dzīve var iegriezties pavisam citās sliedēs... Nepārdod un neaizdod, lai ir kā ģimenes relikvija!

pirms 14 gadiem  

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Tiesam smiekligi "tāds dārgums kā kāzu kleita".. kas tad tas par daargumu un taadu neaizskaramu veertiibu? Kam taas kleitas skapii vajadziigas? Lai staav un puust, vilkt aaraa un tiiksminaaties? Meita vilks? Meitai savu gribesies un ne jau vecu mammas kleitu! Taa ir veertiiba varbuut prieksh tevis pashas, bet taadaa gadiijumaa arii savas pirmaas kurpiites, autinjus, zekjiites utt. arii var glabaat atminjai!
Man nevienaa briidii nav zeel, ka kleitu iireeju un tas lauliibas izdosanos neietekme!

Māris Ramba, pirms 14 gadiem :

Man joprojām skapī , iepakots maisiņā atrodas ''studentu gadu'' džemperītis...
Un tas ir īpaša atmiņa -savdabīgs simbols-kā korporācijas cepure u.t.t

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Pamegini kleitu notirgot www.precos.lv tur ir atsauciba, kaa arii www.ss.lv var meginat. Tur lielakas izredzes sanemt lielakas naudinas, neka atdodot kaut kur (bet nav ari dzirdets par tadiem veikaliem, kas pienem kleitas). Vari paintereseties pasos kaazu salonos, vai pienem kleitas, vari paardot un lai sie taalaak iziiree, ja kleita ir labaa staavoklii.

pirms 14 gadiem  

Māris Ramba, pirms 14 gadiem :

Vēl jau ir kādreizējais sadarbības partneris www.kazusalons.lv
p.s. Ar kazām saistības nekādas-vienkārši garumzīmju pielietojums internetā.
Var mēģināt piedāvāt......Salonam Rīgas centrā bija 3 vai 4 filiāles.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Laimīgas laulības noslēpums neslēpjas kāzu kleitā.Jauna grezna kleita maksā bargu naudu.Katra līgaviņa šajā dienā vēlas izskatīties vienreizēji skaista,neatkarīgi cik bagāta viņa ir.Tas mūsdienās ir normāli,ka kāzu kleitiņas piedzīvo vairākas ceremonijas.
Senāk goda drēbes darināja paši,čaklas sievas ielika tajās daudz mīlestības,pacietīga darba-pielocīja pūru,kurš tika nodots nākošām paaudzēm-tā bija tradīcija,tām drēbēm bija īpaša vērtība.
Nenoliedzami,ka arī tagad jaunās sieviņas savas kāzu kleitas pārdod tikai naudas trūkuma dēļ...neredzu iemeslu,lai par šo tēmu jokotu.

pirms 14 gadiem  

Edīte Mičule - Dadzīte, pirms 14 gadiem :

Tiesa, laime neslēpjas kleitā, bet attieksmē pret sīkumiem. Un var jau būt ka vajadzība spiež no tās šķirties, bet tikpat labi tad jau varam pārdot arī laulības gredzenu, jo gredzens jau arī ir tikai simbols un nekas vairāk....Ir tomēr dzīvē dažas lietas kuras ir neaizskarami svētas un pie tām pieder gan laulības gredzens, gan līgavas kleita. Un var jau būt ka dzīvi var nodzīvot arī bez tādiem "sīkumiem", tikai kāpēc vēlāk tas pašiem sāp?

Sarmīte Nicmane (Kalniņa), pirms 14 gadiem :

Laulības gredzenu valkājam visu laulības mūžu,kāzu kleitu -vienu dienu,to skaistāko dienu!!!Tāpēc,varbūt,par kleitu izdod lielu naudu,kuru daļēji,vēlāk nākas pārdot...varbūt dzīvē ienācis mazulis,papildus izdevumi,māmiņai nākas izšķirties kas ir svarīgāks...Moralizēt-ir visvienkāršāk!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Riebjas !!!!cilvēks uzdod konkrētu jautājumu...nav atbildes nezini paklusē...nevis sāk apspriest visu citu...es personīgi savas mammas kāzu kleitu uz savam kāzām nevilktu....;(

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cik noprotu šeit ir uzdods jautājums kur var notirgot kāzu kleitu, nevis kādas sekas tam var būt, vai kādi ir jūsu morālie principi šajaa jomaa...:@
Bet mana atbilde ir aizbraukt ūz kādu kāzu kleitas veikalu, un saruāt ar pārdevēju lai viņa pa kluso pārdod, labums būs jums abām, un ja kleita būs labā stāvoklī tad arī kāda topošā līgava būs priecīga ka dabūjusi sev kleitu pa lēto, paliks vairāk nauda greznām rotām...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Painteresējies šeit --> A. Čaka 52 (Stabu- A.Čaka stūris)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nezinu nevienu pāri, kas būtu palikuši kopā pēc tam, kad kāzu kleita tika pārdota. Kāzu kleitu var nodot tālāk māsai, bet ne pārdot. Tāds nu ir tas ticējums!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gan jau var kadreiz noderet velreiz, kapec pardot

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kurts Arss

0

 
Apbedisanas birojs....(SIA ta jau bus reklama)Bet fakts paliek fakts,aizvien vairak sis piedavajums klust piepreasitaks,tas ir ka zelta kazas koka karbina,bet mili!
Kurts Arss

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Vanags

+12098

 
Noteikti pieņem, bet tikai ar garumzīmēm :) Piedod, ja apvainoju, varbūt Jūsu dators garumzīmes nav spējīgs radīt...

pirms 14 gadiem  

Raimonds Silanžs, pirms 14 gadiem :

Tas jau nav attaisnojums, ka dators neraksta garumzīmes. Var taču nokopēt vajadzīgos burtus no citiem jautājumiem vai atbildēm.

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Tas ir attaisnojums:) Jo sada veida kopejot, vienu teikumu rakstisi pusstundu :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.