Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilona Daukšte

+175

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 19264 skatījumi

kur var un ir jēga braukt polijā iepirkties..

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

kur var un ir jēga braukt polijā iepirkties..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Olsena un labāk vēl uz Belostoku, preces trīsreiz lētākas kā pie mums, veikalos lielas atlaides ar lielām reklāmām, arī tirgus at ļoti labām cenām. Izdevīgi samesties vairākiem kopā ceļam un braukt ar busiņu. Piemēram tās aitādas guļamie komplekti, kas maksā šei vairākus simtus, dubultīgo segu ar visu pārējo komplektā var nopirkt apmērām par 50ls. pat celtniecības materiālus izdevīgi vest no Polijas ut.t.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveiki,
Varam piedāvāt iegādāties IKEA mēbeles pie mums www.mebstyle.lv

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man tiesi interise kur polija varetu nopirkt labu sekciju...

pirms 12 gadiem  

, pirms 12 gadiem :

Tagad ir polska.lv ir vesela sadaļa http://www.polska.lv/info/centrs/lv/katalog/Informacija/Iepirksanas/2_17 , kurā ir apkopota informācija par lielākajiem Polijas tirdzniecības tīkliem, tādiem kā Auchan, Tesco, Leroy Merlin, Ikea un citiem.
Kvalitatīvas mēbels ieteicam pirkt IKEA, bet var arī pa tiešo no Polijas ražotāja - sanāks nedaudz lētāk nekā pie Latvijas pārstāvja.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir atkarīgs no tā, kādas preces ir doma pirkt. Daudzas celtniecības preces pie mums uz doto brīdi ir lētākas nekā Polijā, tas pats attiecas uz datoriem n foto tehniku.
Izdevīgi ir pirkt pārtikas preces, īpaši Polijā ražotās, tāpat ir izdevīgi pirkt apģērbu un mēbeles. Tuvākā vieta, kur Polijā varētu iepirkties ir Suwalki (No Rīgas 380km), bet tur pamatā būtu pārtika. Ja interesē kaut kas vairāk, tad jābrauc uz Bialostoku vai Olsztyn, vai pat līdz Varšavai. Apskatīties, kādi Polijā ir lielveikali var šeit: http://www.polska.lv/info/centrs/lv/katalog/Informacija/Praktiska_informacija/2_8/Iepirksanas/40
Linki uz visiem lielajiem lielveikaliem Polijā. Dažos no tiem ir arī piedāvāto preču cenas. Vismaz priekštats radīsies.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.