Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kranos Stojakos

+130

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1205 skatījumi

Kaa ciiniities ar viira tieksmi uz sievieshu apksvelu?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Sveicinaati, man ir taada probleema ka esmu atklaajusi ka manam viiram ir aarkaartiiga tieksme valkaat manu apaksvelu. Vins (37g.) pastaaviigi iet pie manas atvilktnes un geerbj manas zekbikses, mezgiinu zekes, bodijus, vaardu sakot, ir apseests ar sievieshu velu. Un pats galvenais, ka nemaz nekautreejas par to...
Kad ejam iepirkties, vins man saka, nu kad pirksu sev velu, teiksim zekbikses, lai panem arii vienu paari vinam, it iipasi vinam patiik taas spiidiigaas, ar likru.
Izskataas, ka viirs ir neglaabjams fetishists, taa jau vins ir labs, daudz straadaa, labi pelna, miil beernus, tikai redziet, saada te probleema... ko man dariit, vai celt skandaalu vai atmest ar roku, taa teikt, nav liela beeda..?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 11

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas nav ārstējams, ja vīrs visādā citā ziņā ir labs, jūsu vidū valda sapratne un mīlestība, tad uzlūkojiet to ar humoru, paķirciniet viņu, kopīgi pasmaidiet un dzīvojiet tālāk. Pasaule ir pilna dažādu fetišistu, sieviešu apakšveļas valkāšana ir viens no nevainīgākajiem fetišā veidiem.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

100% piekrītu. Nav jau liela bēda. Kas notiek katram guļamistabā ir pašu darīšana. Pie tam, no tā nerodas nekādas nelaimes. Ne zilumi, ne traumas, ne arī kāds likums tiek pārkāpts. Tas ir tikai neparasti, jo šķiet, ka neviens cits tā nedara. Bet pat ļoti daudziem ir krietni trakākas vēlmes. Tā kā satraukumam nav pamata.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
vajag šo īpatnību nevis apkarot, bet optimāli izmantot. (Ko dāvināsi vārda dienā?)

pirms 12 gadiem  

Kranos Stojakos, pirms 12 gadiem :

kaadaa veidaa?

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

Dāvini daudz veļas. Kopā spēlējieties. Būs iepriecināts. Un nedomās, kur vēl var veļu dabūt.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
cīnīties nevajag. varbūt var mēģināt ārstēt. bet vai vajag? ja tas nevienam netraucē - lai jau ķēmojas!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Imants ℜoze

-20

 
Nesen uzdūros uz interesantu bodi http://www.maza-cena.lv Tur var nopirkt man tā liekas ka visu :) Zaķis nopirka sev auskarus, kaklarotu un "krūšu palielinātāju" (vēl gan īsti neesmu sapratis vai tas strādā LoL), es sev paņēmu ēcigareti un kinētisko pulksteni (tāds tīri neko - man patīk), a tā vispār tur vēl arī gadžeti vis visādi ir :) karoč normāla iestāde :)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.