Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ieva Butlere

+158

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1613 skatījumi

ALIEXPRESS ! STEIDZAMI!

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Es vēlos pasūtīt no aliexpress.com dažādu bižutēriju, bet bij kaut kur teikts , ka vajag sasniegt pavisam kopā 9 eiro , tad nevajadzēs maksāt to muitu, vai kā viņu sauc, bet ja būs zem 9 eiro, tad vajadzēs plusā maksāt kaut ko . Kāda ir pasūtījusi vairākas rokassprādzes, kaklarotas? Lūdzu padalieties pieredzē. :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
http://www.muitaspaligs.lv/aprekina-dati/
45 EUR limits, fiziskām personām un nekomerciāliem sūtījumiem
Preču sūtījumiem, ko privātpersona no trešās valsts sūta citai privātpersonai Latvijā ar nosacījumu, ka šāda nosūtīšana nav komerciāla, arī turpmāk tiek saglabāts līdzšinējais atbrīvojums no nodokļiem – ne muitas nodoklis, ne pievienotās vērtības nodoklis nebūs jāmaksā, ja preces vērtība sūtījumā nepārsniegs 45 EUR. Sūtījumi netiek uzskatīti par komerciāliem, ja tie nav regulāri; tajos ir tikai preces saņēmēja un viņa ģimenes locekļu vajadzībām; to īpašības un daudzums neliecina par komerciāliem nodomiem un nosūtītājs tos sūta saņēmējam bez jebkādas samaksas.

pirms 10 gadiem  

Ego , pirms 10 gadiem :

22 EUR limits
Saskaņā ar grozījumiem likumā „Par pievienotās vērtības nodokli” ar 2013. gada 1. janvārī stājās spēkā izmaiņas nelielas vērtības preču sūtījumu no valstīm, kas nav Eiropas Savienības dalībvalstis, aplikšanā ar pievienotās vērtības nodokli. Izmaiņas paredz, ka no pievienotās vērtības nodokļa atbrīvojams nelielas vērtības preču sūtījums, ja tā vērtība nepārsniedz 22 EUR vai ekvivalentu summu latos.

Ego , pirms 10 gadiem :

http://www.muitaslietas.lv/pasta-sutijumi-no-valstim-kas-nav-es-dalibvalstis-2/
Ja pasta sūtījumā atrodas preces, kuru vērtība:
Nepārsniedz 22 eiro – nekādi nodokļu maksājumi nav jāveic;
Pārsniedz 22 eiro, bet nepārsniedz 150 eiro – jāmaksā PVN 21% apmērā no preču muitas vērtības;
Pārsniedz 150 eiro – jāmaksā PVN 21% apmērā un ievedmuitas nodoklis atkarībā no konkrētai precei piemērojamās nodokļa likmes.

Ego , pirms 10 gadiem :

Izskatas ka tu domā nevis nodokļus, bet piegādes maksu - tā patiešām var būt zemāka vai par brīvu, ja iegādājas vairāk vai vispār par brīvu, bet tas no konkrētā pārdevēja atkarīgs
http://help.aliexpress.com/top_questions_free_shipping.html
Some suppliers offer Free Shipping on AliExpress and some don't. Why?
AliExpress suppliers have the option to offer free shipping to buyers. When suppliers offer free shipping, the supplier pays the shipping costs

Ego , pirms 10 gadiem :

Par pieredzi var palasīt, piemēram
http://pietura23.blogspot.com/2013/10/pasutijums-no-aliexpresscom.html

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Šāds skaidrojums varētu nākt no tiem, kas taisa likumus. Tad būtu valstī mazāk marazma.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja sūta virs 150 eur no Ķīnas vai citur aliexpres, ir jāmaksā muitas nodeva - http://pirkt.lv/aliexpress/muitas-nodevas/

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kristaps

+238

 
90% iespēja, ka nebūs muita jāmaksā, bet uzmanies no tā aliexpress, tagad pasūtīju 2 telefonus, vienu izsūtīja, otrs vēl joprojām nav izsūtīts, rakstu tam ķīnietim, tas angļu valodu, knapi saprot. Labāk sūti no ebay, jo tur ir stingrāki noteiktumi!

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.