Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1807 skatījumi

Vēlos pieaudzējamos matus.

Skaistums un stils » Mati

Ir daudz piedāvājumi, kur piedāvā pieaudzējamos matus ar spŗādzītēm. Viņi ir dabīgi un ikdienā viegli lietojami-noņem, kad vēlies un atkal pieliec, kad ir vajdzība. Varot lietot arī patstāvīgi.
Gribēju zināt vai tā nebūs lieka naudas izmešana. Vai pēc jūsu domām šie mati ir praktiski un izskatās dabīgi, skaisti ? Vai varbūt labāk pēc Jūsu domām ir pakrāt vairāk naudu un iet uz frizētavu likt klāt pieaudzējamos matus ar kapsulām? Un ko Jūs domājat par pielīmējamajiem matiem? Tie ir sliktāki kā tie, kuri ir uz sprādzītēm? Lūdzu palīdziet man izlemt.... :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

madara lapiņa

+3066

 
Nē, tici man, Tu negribi! ;)
(ļoti daudzas meitenes pazīstamas ir pielikušas, izskatās tik pat briesmīgi, cik pieaudzēti pārāk gari nagi)
Nav jēgas bojāt!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es agrak pirku pieaudzejamos matus uz spradzitem bet nu jau vairs neperku jo nav pacietibas!ir gruti vakara njemt nost un no rita atkal likt klat tas arlaiku sa apnikt!bet ja tu gribi padomu tad ja tev ir pacietibas vari meginat jo vinji nekadi neboja tavus matus!ja pareizi pieliek tad izskatas loti dabigi!spradzites ari turas stipri ja ne- var friziera veikala nopirkt tadas spradzites kadas tev vajag un pieshut!es ta dariju!pielimejamie ir daudz sliktaki jo pec tam savi mati ir jagriez nost kopa ar pielimetajiem!es devu padomu par pieaudzejamiem matiem ar spradzitem!es iesaku jo ja man nebutu besis es veljoprojam vinjus liktu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Ir sliktāki. Neviens tos matus nepieaudzē. Pielīmē ar kartsto līmi. Jāgriež nost līdz pielīmējumam, kad ataug. Dabiski skaisti izskatās mati kādi ir.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Nelabo to, kas strādā. Pat ja tev nav neviena mata, ir pliks pauris, kādam tu būsi vienīgā. Nepalielini krūtis, nelīmē matus. Paliec par cilvēku!

Līga Kushkke♥, pirms 14 gadiem :

Gribu vienkārši garākus matus, kamēr manējie aug.. Nezinu kādi ir pieaudzējamie mati ar sprādzītēm, tapēc cerēju ka kāda zin un varēs man pastāstīt kādi viņi ir un vai izskatās dabīgi ...

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Lai viņi aug - esi tāda kāda esi - tevi mīlēs!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.