Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis

+5369

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1221 skatījumi

Vai ir normāli ja vīrietis kopj savas uzacis ?

Skaistums un stils » Mati

Vakar aizgāju apcirt matus uz frizētavu,pēc matu apciršanas friziere piedāvāja sakopt man uzacis,neesmu nekāds "džigits" uzacis, pa visu pieri un uz deguna neaug,ir tikai drusku izspūrušas.Friziere, paskaidroja savu piedāvājumu,sakot ka daudzi vīrieši paši lūdz lai viņiem izrausta uzacis.Atteicos,no tāda piedāvājuma,uzjautrināja jau paša doma ka iziešu no frizētavas tik skaists)))Vai tiešām tas jau skaitās normāli ka vīrietis kopj uzacis,jeb netīšām uzgāju virsū frizētavai priekš ",pretīgajiem"

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Par gaumi nestrīdās. Visticamak nepiedāvāja izdzīt, bet sakopt šķērsām augošos matiņus uzacīs.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Eu, jūtat to smaržu? Pēc kaut kā smaržo... Nevaru tagad atcerēties pēc kā, bet mūsu platuma grādos šo smaržu diezgan bieži jūtu...

Ā, atcerējos, smaržo pēc stereotipiem un šaurredzības.

pirms 8 gadiem  

Jānis, pirms 8 gadiem :

Pārāk "brīvi domājošam" arī nav labi būt, jo vari kļūt par apkārtējo apsmiekļa iemeslu )))
Mana māsa, 8 gadus atpakaļ stādāja frizētavā , un atceros vienu atgadījumu kad frizētavā, manikīra meistare, 2 dienas nokrenķējusies raudāja , jo kaut kāds "brīvi domājoš" vīrietis bija pierakstījies uz pedikīru un viņai riebās pati doma "kasīt" vecim pēdas!

Jānis, pirms 8 gadiem :

Manas mātes , (darba kolēģes vīrs) vienreiz sev aizkrāsoja sirmus matus , un viņam aiz muguras smējās visas sievietes no mātes darba vietas ,bieži viesībās un (ar auss malu) dzirdēju kā par viņu smejas telefona sarunās! Tas ka par tevi nesmejas sejā vel nenozīmē ka nesmejas aiz muguras

    Frīdrihs Nīče, pirms 8 gadiem :

Nu jā, bet kādā veidā jums tas traucē dzīvot? Lai jau cilvēki ar savu ķermeni un dzīvi tai skaitā dara, ko vēlas. Ja kāds nespēj pieņemt dažādību, tā ir viņa problēma. Man ir lielāks respekts pret vīrieti ar rozā matiem un krāsotām, kurš nerunā par lietām, no kurām neko nesaprot, un, piemēram, māk lietot latviešu valodas interpunkciju puslīdz pieņemamā līmenī, nekā pret "normālu" čali, kura kā cilvēka vērtība ir zem jebkuras kritikas.

Tas ir mans subjektīvais viedoklis. Drīkst nepiekrist.

    Frīdrihs Nīče, pirms 8 gadiem :

rozā matiem un krāsotām lūpām*

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Tad zems gan Jāni līmenis jums tur tajā frizētavā.Tas tā ne pa tēmu,bet runājot par lietu,kam tas interesē?Tu dzīvo sev,savam komfortam,vai kaut kādam aprobežotam baram,kas domā aprobežoti?
Un kas tur slikts kad nomālē sirmus matus?Man neviens nekādu kritiku par to nav izteicis:D ,drīzāk gan otrādi,un citu viedoklis šajā lietā man vispār neinteresē.Un matu krāsa jāpiemeklē savam matu tonim atbilstošā krāsā,ja negrib lai uzkrītoši izskatās.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Kopt jau nenozīmē obligāti izraustīt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Protams ka normāli.Bet ir jau tādi,kas to uzskata ka tas tikai sievietēm domāts,un labāk pašam staigāt kā ūpim.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gatis Katsens

+374

 
Piekrītu Aivim. Kādi geji? Friziere piedāvāja sakopt uzacis. Slikti? Ja pašam nepatīk, vari staigāt...

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nav normāli. Normālam vecim ir jāstaiga sasvīdušam, apaugušam ar bārdu, matiem ir jābūt vismaz 3 nedēļas nemazgātiem, izspūrušiem , nagus nav jāgriež, bet jāapcērt ar cirvi, kas sāk traucēt turēt karoti rokā. Pie uzacīm pieskarties vispār nedrīkst pārvērtīsieties par pretīgo.

pirms 8 gadiem  

Jānis, pirms 8 gadiem :

Jautājums nebija par higiēnu bet cik vīrišķīgi ir ja vīrietis kopj uzacis! Tikpat labi varējāt pārmest ka vīrietis kurš netaisa sev pedikīru un netaisa sev kāju epilāciju ir cūka un sušķis

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Savāda jums izpratne par vīrišķīgumu. Sievietēm patīk kopti vīrieši. Tam vai uzacis ir nolīdzinātas un garākie matiņi ir izrauti vai nogriezti ar vīrišķīgumu nav pilnīgi nekāda sakara. Vīrišķīgi ir piedāvāt sievietei vai vecam cilvēkam apsēsties sabiedriskajā transportā, vīrišķīgi ir aizstāvēt cilvēku, kam citi uzbrūk, vīrišķīgi ir atvērt durvis un palaist sievieti pa priekšu.

Jānis, pirms 8 gadiem :

Piekrītu, ar to ka vīrietim ir jābūt koptam bet tas nozīmē ka regulāri jāmazgājas, jāvelk tīras sagludinātas drēbes,jāķemmējas.u.t.t bet ja vīrietis pie spoguļa sēž ilgāk jeb tik pat ilgi kā sieviete, pārbaudot vai nav pumpa uz pieres ,izspūrušas uzacis, jeb saplaisājušas lūpas, tas jau ir narcisisms (jeb ""zilganības" pazīmes) un tāds noteikti neatvērs sievietēm durvis, nepiedāvās apsēsties grūtniecei , vecam cilvēkam transportā un neies aizstāvēt vājākos uz ielas.

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Satraukties par to, ka friziere piedāvā sakārtot uzacis jau ir zilganības un zema pašvērtējuma pazīme. Normālu veci geji neuztrauc.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.