Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Harijs Poters

+234

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4764 skatījumi

Kā tikt vaļā no ''melnajiem punktiem'' uz deguna?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kā jau jebkurai problēmai risinājumi ir vairāki un katram cilvēkam ir jāizvēlās sev piemērotākais. Lētākais risinājums ir izmantojot kafijas biezumus, uzklāt tos uz deguna un sejas, izvairoties no acīm un mutes, maigi paberzēt un nomazgāt muti. Dārgāks variants ir šai procedūrai izmantojot sejas skrubi, kuru līdzīgi iepriekš aprakstītajam uzklāj uz sejas, pamasē un nomazgā ar ūdeni. Ja nav pieejams ne viens ne otrs variants, var vienkārši rūpīgi nomazgāt rokas un šos melnumus izspiest, pēc tam brūcītes dezinficēt vai arī doties uz jebkuru kosmetoloģijas kabinetu un ļaut šo procedūru veikt kosmetologam. Procedūra ir identiska manis aprakstītajam, kosmetologs seju uzsilda ar tvaiku, pēc tam izspiež visas pūtītes un melnumus, dezinficē un ieziež ar speciālām sejas maskām. Kosmetologa pakalpojums nav lēts!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ingūna Ogriņa

+1544

 
Veikalos mēdz būt tādas kā uzlīmes uz deguna, jāuzlīmē, laiciņš jāpatur un it kā noplēšot iznāk ārā melnie punktiņi. Tikai nemāku pateikt tieši, kur tos var dabūt, šķiet, ka tajās pašās Drogāsa bija labu laiku atpakaļ.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ērika Kļava

+1187

 
nu manam bralim ari bij si problema, gaja pie kosmetologa -proceduru ar kkadam skabem (pasapigu), izmaxaja 15 LS... un tiesam tie pazuda uz vairak ka 3 men. pec tam atkal paradijas.bet tik traki ka toreiz nav bijusi.. tgd var iztikt vnk ar adas tirisanu majas apstakljos.bet tas viss atkarigs no tavas adas ipatnibam, tipa..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Ar skrubi var meginat. Vislabak aiziet pie kosmetologa, kura 'izspiedis', nodezinfices utt. Mana draudzene viena gaja.

pirms 14 gadiem  

Harijs Poters, pirms 14 gadiem :

reizi nedēļā iet pie kosmetologa?

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Ne, ne! Sakuma, kad aiziesi, tev iztaisis proceduras. Atrakais, kad atkartoti to vajag darit ir pec 2 nedelam, to pateiks kosmetologe!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.