Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1766 skatījumi

tattoo

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Esat kāds tetovējuši kaut ko, bez vecāku atļaujas? Vēlos uztetovēt kaut ko pavisam nelielu uz muguras, bet negribu lai vecāki zin!
p.s. Saprotu, ka tagad ir vasara, un būs ar senčiem jābraukā pa jūrām un karjerām, peldkostīmā jāstaigā, bet ja to nedara, ir iespēja, ka nepamanīs tomēr??

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vispār jau tie tetovējumi nav nekas skaists un parasti cilvēki, kas tos ir kādreiz agrā jaunībā, draugu iespaidā vai kādā citā prāta aptumsumā izveidojuši pēc gadiem to ļoti nožēlo. Diemžēl tetovējumu noņemšana ar lāzeri ir ne tikai sāpīga procedūra, bet arī ļoti dārgs prieks un tetovējuma vietā uz ķermeņa paliek permanenta rēta. Tā, ka, ja tik ļoti kārojas tetovējumu, tad izvēlieties hennas tetovējumu, kas pēc 3- 4 nedēļām uzsūksies un pazudīs pats no sevis. Izskatās tāds pats kā īstais. Pie tam pirms jebkura tetotvējuma izveides būtu jāapsver, vai šis tetovējums jums piestāvēs arī pēc 40 un vairāk gadiem. Nu, neizraisītu manī neko citu kā smieklu lēkmi par 80 gadīgu dāmu ar uztetovētiem spārniņiem vai uzrakstu Jānis + Anna = LOVE!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Da liecies tu mierā... 14 gados tetovējumu...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man ir tetuvejums uz kreisa pleca lapstinjas ... uztaisiiju pirms 5 gadiem :D ... vecaaki pamaniijam manu briinumu tikai pec 2 vai 3 gadiem :D ... kad jau vairs nedziivoju pie vinjiem un vasaraa atnaacu ciemos tanka kreklinjaa ... ja labi grib var veiksmigi nosleept, tikai peec pieredzes zinu ka tetuveejumi uz muguras aimirstaas liidz kaads pamana un prasa kas tas taads :D :D ...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es gribēju sirdsvieta ietotevet sirdspukstus:D prasiju mammai atbilde noraidoša:D jagaoda līdz 18 nekas vēl tikai 2gadeļi :D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
pirmkārt jau nepieciešama vecāku atļauja, lai uztaisītu tetovējumu, ja neesi pilngadīga. otrkārt kā tev šķiet ko vceāki darīs, ja kad to pamanīs? izlieto nesasmelsi. labāk jau tomēr izrunā ar vecākiem pirms tam.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.