Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1816 skatījumi

Ar ko vislabāk atšķaidīt koncentrētas smaržas-eļļu? Vai spirts der un kur to iespējams nopirkt?

Skaistums un stils » Citi

Atveda man no Ēģiptes smaržas. Vienkārši smērējot daudz tērējas, ūdenī eļļa nešķīst un ātri zaudē stiprumu. Ar ko vislabāk atšķaidīt? Esmu dzirdējusi, ka smaržu sastāvā ir spirts. Vai ar to var atšķaidīt? Kur nopirkt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Njā, bez spirta neiztikt. Griezies pie ģimenes ārsta, izklāsti vajadzību, gan jau sarunāsiet, lai izraksta depešu med. spirta iegādei. Galu galā var jau atrast 1001 vajadzību Tā pielietošanai. Dakteri tomēr arī ir cilvēki...

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tu ko? Spirtam recepti vajag? Vai sausais likums atgriezies? Vai ārsts vairs ārā nelaiž kamēr neesi septiņas receptes saņēmis un parakstījis līgumu, ka abonēsi un pirksi aptieku reklāmas bukletos vismaz četras preces?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Smaržvielas ir ēteriskās eļļas. Šķīst spirtā un citās eļļās (visas eļļas, pat minerāleļļas, ir organiskas) Vismaz kādreiz spirtu varēja nopirkt aptiekā, ja daktere izrakstīja... Spirtu lielā koncentrācija satur arī dažādi losjoni, odekoloni, tinktūras, šņabis - var mēģināt pārdestilēt vai arī atrast kādu, kas nebūtu pārāk pretīgs.
Ja nopietni un daudz, tad šķīdināt vajadzētu t.s. bāzes eļļās: http://www.pirtslietas.lv/web/?id=400321

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mehs

+4218

 
Spirtā šķīst organiskās eļļas. Valdība neatbalsta legālu spirta iegādi un oficiāli nopirkt nevar. Var izdzīt no jebkura grādīgā dzēriena, vajadzīgs ir tikai destilējamais aparāts un tas droši vien kādam kaimiņam ir. Jautājums ir tikai cik grādīgu vajag - 70%, jo 96% bez rektifikatora būs pagrūti izdzīt.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.