Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 957 skatījumi

Ko es varu darīt, lai popularizētu savu mājaslapu www.drosamdarbam.lv ?

Bizness un finanses » Reklāma un marketings

Jau ir nopirkts atslēgvārds google.lv- par lielu gada maksu, vienojoties ar google.lv partneri Latvijā, šī firma garantēja 10 skatījumus dienā. Vidēji sanāk 1-2 skatījumi. Vēl lielāku naudu samaksājām reklāmai 200 000 zaļo lapu katalogiem rīgā, ap rīgu, ar 5 reklāmām iekšā un uz pakaļējā vāka. Likās- ja iegulda tādu naudu + pakaļējais vāks tomēr zināmam katalogam- ka kaut kam ir jābūt, bet ja godīgi- atsaucība nekāda.

Mērķauditorija- uzņēmumi, kuriem nepieciešama kompetenta institūcija darba aizsardzībā.
No 2012. gada janvāra stājas spēkā likums par labu mums- ka riskus noteikt, var tikai kompetenta institūcija.

Kādas būtu lūdzu tās darbības ko es varētu darīt lai reklamētu, nestu tautās www.drosamdarbam.lv ? Tādas labas, orģinālas, kreatīvas idejas- kā redzam- tradicionālā reklāma švaki strādā.

Ja ir nepieciešamas konstultācijas Darba aizsardzībā- atbildēsim uz VISIEM jautājumiem:
http://www.draugiem.lv/group/18346525/darba-aizsardziba-ugunsdrosiba-iso/

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-20

 
Viennozīmīgi ar šīm 2 sistēmām: http://app.talkfusion.com/newsletters/vn_view.asp?MTUwNTEz_26848337

Pluss vēl mūsu lieliskās komandas bezmaksas reklamēšanas pakalpojumi nodrošināti ! Lai iegūtu lielāku satiksmi uz savu mājas lapu nav nepieciešams iegūldīt lielus līdzekļus, bet gan attīstīt radošumu un komandas atbalsts.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Visu garo jautājumu nelasīju, bet atbildot uz «kā popularizēt mājas lapu?» — reklāmas internetā, reklāmas pa pastu, sludinājumi, SEO.

pirms 12 gadiem  

Kaspars Jansons, pirms 12 gadiem :

Tur jau tā problēma, ka ir reklāma arī google.lv- par atslēgas vārdiem + reklāma Latvijas tālruņa katalogos- pagaidām jēga nekāda. varbūt, pa visu gadu būs kāds viens, kas ņems un pazvanīs, painteresēsies par sev nepieciešamo info.
Pagaidām švaki- reklāmā ieguldīti 750 ls, bet lapa apmeklēta 60 reizes pa pusgadu. Kopā- tirāža 200 000 + cik nu google meklē konkrētos atsēgas vārdus darba aizsardzībā.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Tālruņu katalogos točna nav vērts likt reklāmu. Es nezinu, kas tādu aizvēsturi vēl izmanto. Bezjēdzīgi, manuprāt.

750 Ls reklāmā un apmeklēta 60 reizes pa pusgadu? Tas ir kaut kas fiziski neiespējams, manuprāt. Man apmeklējums mēnesī ir 130-400 lietotāji ar to vien, ka lieku sludinājumus ss.lv un zip.lv un cik nu tur no Google vēl atnāk. Reklāmā neesmu grūdis necik.

Bet 60 apmeklējumi pusgadā ir dīvaini, lai neteiktu vairāk. Man šķita, ka tādu apmeklējumu var dabūt arī neko nedarot. Nesaprotu.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Izlasīju to tavu garo stāstu un tikko papētīju mājas lapu. Tagad es tev točna ļoti silti iesaku pamēģināt SEO optimizāciju. Un nevis tā, lai to izdara kāds students, bet reāla firma, kas ar to nodarbojas gadiem. Tev tai mājas lapā ir paranormāli daudz JavaScript koda, kas Gūglei pavisam noteikti nepatīk. Otrkārt, tur nav veikta pilnīgi nekāda SEO, kā man izskatās.

URL struktūru noteikti vajag pārstrādāt, linkus pasvītrot un izņemt nafig to JavaScript tādos daudzumos. Es saku — mēģini SEO.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.