Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gincene

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1430 skatījumi

Labdien! Vai kāds man varētu apskaidrot kā pelna tādi SALĪDZINĀŠANAS PORTĀLI kā piemēram gudriem.lv?

Bizness un finanses » Reklāma un marketings

Labdien! Vai kāds man varētu apskaidrot kā pelna tādi SALĪDZINĀŠANAS PORTĀLI kā piemēram gudriem.lv? Te neiet runa par kolektīvo iepirkšanos, bet vnk dažādu preču, pakalpojumu cenu salīdzināšana. Kādā veidā viņi gūst peļņu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Salīdzināšanas portāli ir reklāmu izvietošanas vietas, pelna ar reklāmām, gluži tāpat kā lielākās viesnīcas vai lidosta pelna uz taksometru firmu rēķina, slēdzot līgumu par konkrētu summu mēnesī par klientu piegādāšanu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

http://pirkumiem.lv/ pelna uz google ads reklāmām cik izskatās, drošvien visi pārsvarā pelna uz reklāmām..

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neviena no atbildēm nav konkrēta. Lielākā daļa salīdzināšanas portālu pelna par katru piesaistīto klientu, respektīvi tā saukto Affiliate marketing vai partnermārketingu. Kā vienu vienojošo datubāzi un tīklu kas veicina šādus projektus ir www.goaffiliate.lv un www.doaffiliate.lv

Salīdzināšanas portāls pats par sevi skaitās kā reklāma.

Protams, tie pakalpojumi un preces/ mājas lapas kuras nepiedāvā affiliate iespēju, norēķinās savādāk ar portāliem, bet nu tas jau ir ļoti vecmodīgs un neizdevīgs variants.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sveicināti, šāda tipa portāli pelna uz reklāmu izvietošanu. Piemēram Jums ir attiecīga mājas lapa ar lielu skaitu apmeklētājiem, Jūs piereģistrējaties kādā no reklāmu devēju lapā, Jums iedod kodu kurš jāpievieno savā lapā, kad to izdarat, Jūsu lapā sāk rādīt reklāmas, par katru lietotāju kurš būs uzspiedis uz šīs reklāmas, Jūs saņemsiet konkrētu summu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Bitenieks

+11700

 
Lai tiktu iekšā pie viņiem jāmaksā, jebkurš kuponu portāls maksā gudriem.lv ap 50-90 Ls mēnesī par to ka tur tiek atspoguļota viņu informācija.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.