Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1017 skatījumi

Kādas ir populārākās izmaksas reklāmas izvietošanai mājaslapā?

Bizness un finanses » Reklāma un marketings

Piemērs: Mājaslapu apmeklē 100 cilvēki katru dienu, cik varētu maksāt izvietot reklāmu šādā mājaslapā? Saprotu, ka ir atkarīgs arī no izmēriem un izvietojuma, bet šoreiz interesē auditorijas skaits, teiksim, cik unikālajiem hitiem būtu jābūt, lai varētu uzsākt kārtīgu reklāmas biznesu?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Tas noteikti ir jāizlemj un jāizzina katram pašam mājaslapas īpašniekam - ir jāveic izzinošās lietotāju aptaujas par viņu intresēm un vajadzībām jo reklāmas pircēja intresēs īstenībā vairāk ir tas lai uz šīm viņu reklāmām skatītos un klikšķinātu nevis paskrulletu garām. Viena no iespējām ir tirgot klikšķu skaita bannerus, nevis laika bannerus uzstādot skriptu kurš rāda banneri tik ilgi, kamēr nav beidzies klikšķu skaits (piemēram par 1ls reklāmpircējs nopērk 100 klikšķus) u.t.t - testa režīmā un no sākuma cenu var uzlikt lētāku un kā "akcijas" - pēcāk jau izpētīt un paaugstināt... (ja nepieciešama palīdzība reklāmas sakarā info@kas.id.lv palīdzēšu labprāt)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

viss.lv ir 1 ls dienā, un apmeklējumi tur ir vairāk iesaku 20 ls mēnesī

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
drīzāk jau jājautā nevis cik unikālajiem jābūt, bet gan KĀDIEM... Vecums, intereses u.t.t. Bez dažiem tūkstošiem manuprāt nav vērts nemaz sākt.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Zemākās izmaksas viennozīmīgi būs populārākās.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.