Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1550 skatījumi

Sveiki, man te intresē par kredīta ņemšanu.

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Nu lieta tāda kad gribu ņemt gredītu ieķīlājot savu zemes gabalu.
Sakiet kā ir, ja es piemēram nemaksāju to mēneša maksu, piemēram es ieķīlāju uz 50 000, bet nu nemaksāju to naudu, man atņem zemi vai ne. bet kas tālāk notiek?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
lielākie nekustamo īpašnieki neoficiāli ir kredītiestādes,viņiem tā zeme neinteresē,ja nu vienīgi kaut kas ekskluzīvs,viņi pieliks visas pūles lai dabūtu atpakaļ naudu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Tiksi kredītreģistrā - nākotnē pat telefonu uz priekšapmaksu nevarēsi paņemt. Atsavinās īpašumu, būs jāsedz tiesas izdevumi, pavisam "rožaini" būs, ja kredītiestādei neizdosies pārdot īpašumu par novērtēto summu, dabūsi atmaksāt starpību.
Pirms tam gan kredītiestes, cenšas būt pretīmnākošas (ne visas) un piedāvās atvieglojumus - kredīta brīvdienas utml., lai varētu izķepuroties.

pirms 14 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Reti jau gan kura banka piedāvā kredītbrīvdienas,ja vispār kāda piedāvā.Vienīgi var sarunāt,ka jāmaksā tikai procentu maksājums,vienīgi cik nu tas ir izdevīgi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Imants ...

-467

 
liela muļķība jau ir sākt ar tādu domu(nemaksāšu)
Jankas ieteikumi visi pareizi,tā ka par sekām atbildi pati...

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

Jap, ja saak domaat ar nemaksaashanu, tad uzreiz vajag zemiiti nopaardot ir miers. Dabuus gan lielaaku pikji, gan sirds miers buus, ja vien krediits netiek njemts maaajas buuveeshanai uz taas pashas zemiites :)

Imants ..., pirms 14 gadiem :

kur tādi gudri Jankas rodas..........būtu vairāk tādu,būtu mazāk stulbu jautājumu....ja māju būvēs uz tās pašas zemītes-tad cilvēkam ar tādām domām nav kaut kas kārtībā ar smadzenēm...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.