Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Laura livke

+10

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1755 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Neredzu nekādu sakaru starp darba attiecību uzsākšanu jebkurā valstī un nenokārtotām parādsaistībām. Parāds ir jāmaksā jebkurā gadījumā un mūsdienās daudzi cilvēki izvēlas doties strādāt uz ārzemēm, lai varētu segt nenomaksātus līzingus, kredītus un pildīt savas finanšu saistības.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viņiem galīgi neinteresē citu valstu pilsoņu parādi.Ja nespēj tikt galā ar kredītiem,tas ir sava veida glābiņš pārcelties uz UK,jo mūsu iestādēm tādā variantā nav vairs iespējams ko piedzīt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
ja uzsakot darbu, tad jau kāda starpība? (vajag rakstīt ar garumzīmēm, jo uzsākt un uzsacīt ir divas pilnīgi pretējas lietas).
bet uzsākot varētu dabūt to info, ja viņi grib čakarēties un speciāli tērēt laiku un naudu, bet ja esi labs speciālists un esat vienojušies par darba attiecībām, tad es nedomāju, ka kādam darba devējam baigi interesētu tava privātā dzīve un tavi parādi. nesaprotu ko tas īsti maina? tiesas izpildītājs jau vērsīsies pret darbinieku, nevis pret darba devēju.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

hhhhhhh

+47

 
Visu parād vēsturi no A-Ž.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.