Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2006 skatījumi

Bite Mobilo Sakaru Pakalpojumu Līgums

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Sveiki. Esmu šaizē,tākā esmu bezdarbnieks mani atbalstija vecāki un īsāk sakot pirms 2mēnešiem ar senci aizgajam uz biti ar atseviski pirktu telefonu un pārgāju no ZZ uz bites pieslegumu ar 3.5 tarifa plānu un + internets telefonā 100mb papildpakalpojumu .līgums slēgts uz 24 mēnešiem kurus kā bija plānoys maksās viņš,bet ligums ir uz mana paša vārda. Sanāca strīds un tas bùs uz mūžu un ceriba ka viņš nnomaksās rēķinu ir tikpat stulba kā cerēt uz iestādīta beigta kaķa izaugšanu par kaķkoku. Ko darīt ,vai varu lauzt līgumu? Kādas soda naudas apgrozās .. Kaut vismaz dabūt to starta tarifu lai mazāka summa. Bet man telica ka tā var izdarit tikai prieksapmaksas kartes ipasnieki. Es pat neInu kada atskiriba starp prieksapmaksu un pieslegumu. Simkartina man telefona ir... Help.! Paldies

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Bite jaunā tarifu politika paredz, ka līguma periodā vari izvēlēties jebkuru tarifu plānu un mainīt tarifus bez maksas (tiesa, ne biežāk, kā reizi mēnesī). Kāpēc nepiezvani uz bezmaksas info tālruni vai neaizej uz salonu?

P.S. Pirms 2 mēnešiem 3.5 tarifa vēl nebija.

pirms 13 gadiem  

Pēteris Siltumnieks, pirms 13 gadiem :

Paldies. Zvaniju pirms uzdevu šo jautajumu,bet operators laikam pohains bijis ja nesaprata jautajumu ,paldies iedevāt stimulu zvanīt atkārtoti un man MOMENTÀLI pajautaja pers.kod. Utt. Un prasija - uz kuru tarifu tad gribu,pateicu un tas tika nokārtots 30 sekundēs. - tas tā izsmeļošāk ja kādam arì ir šaize. Paldies!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšapmaksas karte ir tā karte kuru vari nopirkt veikalā. Nopirki par piem. 3 Ls izrunāji, vairs nevari runāt. Bet tev ir pieslēgums - runā cik gribi, pēc mēneša samaksāsi tik cik pierunāji. Līguma laušana maksā parasti 70 Ls. Līgumā tas viss ir rakstīts.

Pāriet uz citu tarifu nevari, mans radinieks kļūdījās izvēlētos pieslēgumu Tele 2, bet pāriet var uz citu tarifu, tikai ja lauz līgumu.

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Par līgumu - tas viss vairs neattiecas uz Bite. Līdz ar jaunajiem tarifiem, Bite pamatīgi nomainīja savu politiku. Bitei vispār nav ilgtermiņa līgumu, ir tikai telefona nomaksas periods. Un telefonu vari nomaksāt cik vien ātri gribi. kaut nākamajā dienā. Un lauzt līgumu. Nekādu līgumsodu. Vispār.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.