Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1927 skatījumi

Nepieciešama nauda, bet esmu parādnieku reģistrā... Vai varat palīdzēt, ko darīt?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Oficiāli strādāju, ienākumi kontā, bet šobrīd divus mēnešus apstākļu sakritības dēļ ir jāizmanto bezalgas atvaļinājums. Jūnijā eju dekrētā. Līdz šim laikam (jūnija) ļoti nepieciešami Ls 250,-... Kreditori atsaka.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
Izlasi http://www.atrsaizdevums.lv/atrie-krediti-ar-negativu-kreditvesturi . Kredītu vari dabūt, ja parādsaistības ir nokārtotas, pretējā gadījumā atliek kredīts pret ķīlu, kur jāieķīlā auto, dzīvoklis vai kāda manta.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Parāds nav brālis! Aizņemamies svešu naudu, bet jāatdod ir savējā! Jūsu iespējas aizņemties ir tuvu nullei, mūsdienās praktiski jebkura kredītsabiedrība vai līzinga kompānija izmanto lielāko kredītvēstures uzņēmumu datubāzes un praktiski jebkurš kreditors jūs tur tūlīt ievietos, ja savas uzņemtās saistības nepildīsiet! Latvijā tas viss vēl ir autiņu līmenī, bet ASV un citās Eiropas valstīs kredītvēsturi ietekmē pilnīgi viss, ieskaitot nokavētu ceļu satiskmes noteikumu pārkāpuma kvīts neapmaksāšana vai novēlota apmaksa vai neierašanās tiesā, kas automātiski pārvelk svītru tam, ka tuvākajā laikā vispār varēsiet saņemt jeb kādu kredīt vai debet karti, nerunājot nemaz par līzingu, kredītu vai overdrafta limitu.

Jums atliek tikai nomaksāt visus savus parādus, netaisīt jaunus un nogaidīt, tad pamazām censties atjaunot savu labo reputāciju, nopērkot nelielas preces uz lizinga un godīgi un precīzi veicot apmaksu.

Bet naudu varat aizņemties no saviem draugiem vai radiem, varbūt neatteiks

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aicis

+10511

 
1) Meiģini aizņemties pret ķīlu un parakstu no kādas neoficiālas personas vai drauga. Jo arī draugi nelabprāt aizdos cilvēkam kurš aizmirst parādus.
2) Ja tomēr nevari atrisināt naudas(aizdevuma) problēmu, tad paskaties no citas puses, varbūt vari atrisināt darba problēmas, lai nevajadzētu izmantot bezalgas atvaļinājumu.
3) Varbūt vari sarunāt ar savu ārstu un bezalgas atvaļinājuma vietā izmantot "darba nespējas lapu".
Un otrais variant ilgtermiņā un jebkurā gadijumā būtu mazāk sāpīgs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Latvijas interneta aizdevēji ir redzami šeit - http://kredit.lv/atrie-krediti/ Ja esi parādnieku reģistrā, tad uz īpašu pretimnākšanu nav ko cerēt. Ja parādi ir nomaksāti, varbūt kāds gribēs sadarboties, bet to nekad iepriekš nevar zināt. Katru gadījumu vērtē individuāli.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Kā esmu minējis, aizdevēji pret to skatās ļoti skeptiski, bet vari mēģināt kādu no kredītiem ar sliktu kredītvēsturi šeit - http://www.atrie.lv/krediti/ar-sliktu-kreditvesturi

pirms 8 gadiem  

Askolds Biezvēders, pirms 8 gadiem :

Ir jau tādi speciālie kredīti parādniekiem, tur tā kā apvieno un neņem vērā nenokārtotās saistības. Vairāk info var atrast šeit - http://bezprocentukrediti.lv/blogs/paradniekiem

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Albertsx

-20

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.