Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Galvotāju vajag tad, ja cilvēks pats nevar aizdevējam dot naudas atgūšanas drošību. Būs galvotājs, banka zinās, no kā piedzīt nemaksāšanas gadījumā un neko nezaudēs. Kas ir tavā un galvotāja starpā, tas bankai neinteresē. Galvotājs var justies pats vainīgs, ja tu nemaksā. Un juridiskās personas tā parasti neuzņemas atbildību, ja nu vienīgi ir personīgas saites ar juridisko personu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris

+340

 
Tas, vai nepieciešams galvotājs ir atkarīgs no vairākiem faktoriem - (1) kredīta summa, (2) kredīta atmaksas termiņš + (3) ienākumi, (4) kredītsaistības, (5) kredītvēsture. Ja bankai liekas, ka aizņēmējs nav uzticams vai gluži vienkārši tās kredītpolitikā ir noteikts, ka šobrīd nav vajadzīgi papildus klienti, tad tiek izvirzītas papildus prasības - galvotājs, ķīla, tiek piedāvāta zemāka kredīta summa. Jebkurā gadījumā, Tev 90% gadījumu būs pieejami patēriņa kredīti vai kredīts pret auto ķīlu. Detalizētāk lasi - http://www.atraiskredits.com/paterina-krediti Vienīgi no tava jautājuma nesapratu, kādēļ saki, ka tiek prasīts juridiskas personas galvojums, jo parasti vajag tikai privātpersonu no 18 gadiem ar minimālo algu.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.