Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

satraukta

+60

 
  • 14

    Atbildes

  • 6 balsis
  • 3208 skatījumi

ka lai tieku vala no atrajiem kreditiem?

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Lieta tada ka man ir lielas problemas ar atrajiem kreditiem kuru summa jau parsniedz vairak ka 2000ls.
Zinu ka tas nebij labi iepities vinjos un zinu ka esmu vainiga. es taja bridi nestradaju un man pasai ir divi berni un naudu vajadzeja loti, viss sakas ar vienu kreditu kuru visu pagarinaju un bet nepietika ar nauda naces nem velvienu un ari tas pats. tad treso lai varetu atmaksat vai pagarinat pirmos kreditus un ta viss saka iet uz rinki citus pagarinat un citus atmaksat ta kopa ir pieci krediti kurus neesmu no oktobra ne pagarinajusi ne ari kadu atmaksajusi. jau tris menesus stradaju, bet ar to algu knapi pietiek ko izdzivot.
tik knapi parsniedz 200ls
skaitos ari ka mazapdrosinata gimene. un tagad no kreditiem nak pirmstiesas svestules visu laiku, tiesam nezinunko darit. pat viens kredits draugiem.lv bija uzrakstijis vestuli. esmu vnk izmisuma. :(

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (14)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Sveiki! Domāju, ka vajag domāt un rīkoties optimistiski. Iesaku nenolaist rokas, tas ir pats galvenais. Varu pateikt, ka arī es esmu bijis iekūlies "mēslos", bet atrisinājums ir vienmēr. Nauda noteikti būs jāatgriež, tāpēc nevelc garumā un mēģini atrisnāt šo problēmu pēc iespējas ātrāk. Ātrie kredīti prasa lielus procentus, arī soda procentus, tāpēc iesaku aizņemties, lai atmaksātu, pie kāda cita aizdevēja- vai nu bankā, vai arī pie kāda no radiem, draugiem, kas var izpalīdzēt. Tādējādi varēsi atdot parādu ātrajiem kredītiem un maksāt mazākus procentus. Un papildus jāmeklē kādi citi varinati, kur vari vairāk nopelnīt, vai arī kādu darbu, kur piepelnīties. Un vēlreiz vēlos teikt, ir dzīvē brīži, par kuriem nākas maksāt dārgi, bet no tiem mēs mācāmies. Es zinu, ja Tu vēlēsies, Tev izdosies, saņemies un viss būs labi, sāc rīkoties!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris

+340

 
Jūtu līdzi tavai situācijai, bet nav vērts ķert kreņķi. Agri vai vēlu tavas problēmas jebkurā gadījumā atrisināsies, turklāt daudz vieglāk nekā pašai šobrīd šķiet. Viens no variantiem būtu pārkreditācija. Kā to izdarīt, vari izlasīt http://www.atraiskredits.com/parkreditesana, bet šis variants neder visās situācijās.

Otrs variants ir sūtīt visus ātro kredītu devējus nafig ratā. Lai viņi tevi sūdz tiesā. Prakse liecina, ka tiesa bieži vien samazina procentu likmes n-tās reizes un atceļ soda sankcijas. Saskaņā ar Civillikumu soda sankcijām ir jābūt samērīgām ar pārkāpumu, bet ātro kredītu likmes un soda procenti tādi nav. Maksimālā likme būtu 100%. Tiesa var nolemt, ka tev ir jāmaksā tikai likumiskie procenti (6% gadā).

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Skaties http://kred24.lv/kreditu-apvienosana-viena-maksajuma/ - iespējas apvienot aizdevumus bez banku palīdzības. Otrs variants iet uz banku. Trešais variants, ja visi aizdevumiņemti no mazajiem aizdevējiem, kas ietilpst asociācijā - vienoties ar viņiem, ka maksāsi visu pēc atmaksas grafika.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Matīss Šēfers

+2130

 
Vislabāk darīt, kā minēja Kaspars. Ja aizņemies no nebanku kredītu iestādēm, tad ir vērts ieskatīties, piemēram, šeit - http://www.atrie.lv/krediti/apvienosana

pirms 8 gadiem  

STARCRED.LV, pirms 7 gadiem :

Vairāk par šo tad būs te - https://starcred.lv/blogs/nevar-atmaksat-kreditus

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pati neesmu tādā situācijā, bet mana viena draudzene izdarīja tā-apvienoja visus aizdevumus Nord bankā un tagad maksā procentus tikai vienai bankai. protams, ka jāmēģina atrast darbs, vai jābūt kādai ķīlai.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
Esmu smalkjūtīgs un tāpēc NEVARU ieteikt paņemt vēlvienu kredītu kuru iztērēt visās apdrošināšanas firmās un neilgi pēc tam salauzt roku vai kāju. bet no otras puses tās būtu brīvdienas no darba vairāk kopā ar bērniem + vēl VSAA maksā daļu slimošanas naudiņas.

Noteikti ir kāds vieglāks variants....

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Labvakar. Tas vis ir traki bēdīgi :( Izklausās ka jūs esat vientuļā māte? Es gan, diemžēl, nevaru neko ieteikt :(, bet gan gribēju pateikt ka jūtu līdzi jūsu situācijai. Pat esmu nonācis nedaudz līdzīgā situācijā. Protams, nav tik traģiski kā jums, bet...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uz priekšdienam, ja kāds nonācis līdzīgā situācija ar ātrajiem kredītiem tad iespējams kredītus apvienot nepārmaksājot neko, bez ķīlām un bez galvojumiem.
Vairāk lasi http://blogs.upcredit.lv/kreditu-apvienosana-jeb-pakapeniska-kreditu-atmaksa/

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vajadzēja izmantot kādu no ātro kredītu salīdzināšanas portāliem, piemēram, http://ātriekredīti24.lv/ , tad iespējams izbēgtu no šādām problēmām.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Galvenais ir saplānot ko, cik un kad maksat. Es ar nesen biju paņēmis 500 uz 10 mēn. Atdevu jau pec sešiem kaut vai līguma darba man nav.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.