Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1524 skatījumi

Par Tele2 telefona garantiju

Bizness un finanses » Kredīti un līzingi

Tātad pirms gada paņēmu telefonu uz nomaksu 2 gadiem Huawei U8800. Esmu viņu nesis uz garantiju 4 reizes. Bet tikai tagad man paziņoja, ka telefons esot brāķis. Viņi to telefonu tagad patur pie sevis un grib lauzt līgumu. Tādā veidā varēšu atkal ņemt jaunu telefonu ar līgumu uz 2 gadiem. Vai tad viņiem nebūtu man jādod jauns telefons vietā, tādu pašu vai vienvērtīgu, un turpināt maksāt līdz garantijas beigām, kas man vēl ir atlicis, tie ir 9 mēneši. Tad jau sanāk, ka esmu par velti maksājis visus tos mēnešu par to brāķi + par tām 4 reizēm vēl sanāk kādi 2 mēneši bez tā telefona. Palīdziet, ko man darīt, ko man viņiem teikt? Varbūt viņi vienkārši mani ķer uz muļķi

Pirms 10 gadiem

Viss kārtībā, naudu atgriezīs par telefonu ko esmu maksājis :)

Matīss Pētersons, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Iesaku vērsties patērētāju tiesību aizsardzības centrā.Man arī bija līdzīgs gadījums pirms 2,5 gadiem ar lattelekom TV dekoderu(pirku RD electronics veikalā) .Divas reizes nesu uz remontu līdz man piegriezās un es prasīju naudu atpakaļ.Šie saka ka nevarot dot naudu atpakaļ,jāgaida kamēr saremontēs.Biju jau atmetis cerības,būs vien jāgaida atkal 3nedēļas.Bet tad izstāstot situāciju,viens cilvēks ieteica piezvanīt uz patērētāju tiesību aizsardzības centru.Piezvanīju,visu izstāstīju un nākošā rītā varēju saņemt naudu atpakaļ.Protams nopirku citu dekoderu,citā veikalā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vispār pēc trešās remonta reizes bija jāpiedāvā līdzvērtīgs aparāts!
Uzstāj uz savām klienta tiesībām!
Un vispār met prom to T2.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Shēma eleganta ietirgo draņķi un tad kad remontā viars neko nespēj izdarīt un klienta pacietība ir beigusies. Piedāvā anulēt esošo līgumu un ļauj pirkt jaunu. Mnauprāt tā ir ņirgāšanās par klientu.
Piedāvāju piesaukt tādu elegantu vārdu frāzi par pāriešanu pie cita operatora...... tas parasti palīdz arī bezcerīgos gadījumos.

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Mūsuprāt visi biznesmeņi ir maitas, bet bez emocijām, ar likumisku pamatu, kādas ir patērēja tiesības šajā gadījumā?

Matīss Pētersons, pirms 10 gadiem :

http://likumi.lv/doc.php?id=60458

3. Ja pārdota nekvalitatīva prece, kuras trūkumus (defektus) pārdevējs nav atrunājis, un ja nav pierādījumu, ka trūkumi radušies, pircējam pārkāpjot preces lietošanas noteikumus vai nepārvaramu apstākļu dēļ, pārdevējam pēc pircēja izvēles jānodrošina:

3.1. preces defektu novēršana bez atlīdzības vai izdevumu segšana pircējam, ja pircējs preces defektus novērsis ar saviem vai trešās personas spēkiem;

3.2. preces apmaiņa pret kvalitatīvu tādu pašu vai ekvivalen

Matīss Pētersons, pirms 10 gadiem :

Ja šo te es viņiem parādītu viss neatrisinātos?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+10511

 
Varbū palasi līgumu, vimaz atiecīgos punktus. Ja tur kaut kas ir rakstīts tavā labā, tad nepiekāpies un paliec pie sava. Neparaksti līguma laušanu.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.