Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1480 skatījumi

Kur interneta iespejams noladet tadu iespeju kaa mozaikfoto,velos daudzas savas bildes datora sataisiit kaa vienu.

Hobiji » Fotografēšana

Kautkas lidzigs fotoshopam,bet tajos kurus es laadeju tada iespeja-mozaikfoto nebija...Varbt kads no Jums zinas kur meklet?

Pirms 14 gadiem

Paldies par atbildeem,pameginaju painta un apmierinaja rezultats :)

Laima ♥ Akopjana, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nu bilžu kopā salikšanai der praktiski jebkura editēšanas programma. Es lietoju Gimp. Iesācējam pasmaga, jo ir ārprātā daudz funkciju, pluginu utt, bet manā skatījumā labāk normālu programmu apgūt, nekā kādu divu funkciju programmu kaut ko mocīt.

pirms 14 gadiem  

Vilnis, pirms 14 gadiem :

Pilns nets ar Adobe CS5. Pats vēl neesmu iemēģinājis, bet Master Collection ir. Pie kārtējās win7 pārinstalācijas paskatīšos, kas par zvēru. Gimp? Da nafig šis aizvēsturiskais produkts vajadzīgs. Uldi, neiestrēdz dogmu purvā, seko līdzi jaunajam, tas mans ieteikums. Un kā likums - tieši informātikas pasniedzēji, it kā zinoši cilvēki, praksē izrādās pilnīgi nevarīgi. Dogmatiķi visi, ar ko esmu sakāries. 100 punkti.

JanKa, pirms 14 gadiem :

Vilni, beidz mācīt nozagt kombainu, ja tam pašam der kabatas nazītis, kurš par brīvu pieejams. Ja pēdējo reizi esi redzējis GIMP pirms gadiem desmit, tad purvā esi iestrēdzis tu.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Man ar tā liekas, Vilni, ka tu nezini pats par ko runā. Nepatīk man ģeneralizēt, bet diemžēl pilna Latvija ar tādiem spečukiem.

Vilnis, pirms 14 gadiem :

pilnīgi piekrītu, ka pilns - tas Uldim. Gimp? Gada sākumā redzēju, un ar to pietika.. Ziņ, tā raustīšanās pirātisma priekšā gan kauj no. Tā saucamie "spečuki" visu ir apguvuši pašmācībā. Protams, daudz ir tumšu vietu, un lai tos likvidētu,ir jāizglītojas. OK, pats, lai jau sen sirmi mati, štukoju mācīties tālāk, jo tomēr VAJAG! Pašmācībnieki zin savas vājās vietas, un tas jau ir DAUDZ! Bet tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no paša. Varat mani lamāt, varat pelt, esmu tas, kas esmu.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Arī softiem, kas ir par velti, ir kursi par maksu. Raustīšanās no pirātisma, tāda dīvaina attieksme. Pirmkārt tāds catfight vien iznāk, ja spurojas pretī - neko jau ar to nepanāk, tikai pastiprinātu varas palielināšanu, jo radi saucamajam naidniekam argumentus. Ietiepība nav nekas labs, kaut arī sava taisnība ir arī tādiem pirātiem. Savādāk jācīnās par savām vēlmēm. Pārāk daudz varas (naudas) ir otrā pusē. Otrkārt Latvijā tiešām lielākais pofigisms ir visās jomās. Softs, drošības jostas, ķiveres

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līga Lapiņa

+20

 
Pati elementārākā PICASA

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Jāutā māsai googlei par "create picture mosaic". Viņa visu pastāstīs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Martins Vids

+393

 

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.