Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1162 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nu gan paprasīji :D Jebkurā gadījumā kāds statīviņš būs vajadzīgs, jo no esošām lietām patreiz nevaru iedomāties ,ko varētu pielāgot. Tam tomēr jābūt pietiekami smagam un stabīlam, lai gleznojot nešupotos vai nešļūkātu , kad veic triepienus ar otu. It kā viens no vieglāk uztaisāmiem būtu no 3 dēlīšiem, kur divi anagloti vai saskrūvēti "A"gurta veidā uz trešā dēlīša pamatnes. Izejot no gleznas rāmīša izmēra jāiedzen 2 nagliņas apakšā, kur rāmīti uzlikt un vienu augšā pa vidu , kuru nedaudz pieliecot rāmītis tiks piespiests un nekustēsies.

pirms 7 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 7 gadiem :

Paldies! Egil, Tu, kā parasti trāpīji desmitniekā! Došos uz dzīvokļa pagrabu pēc dēlīšiem un naglām. Tālu jau nevajag iet-man ir caurstaigājamā tualete :D-aiz tās lifta šahtā man meistari iebūvēja pagrabu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
Vari izmantot divpusējo skoču uz lielākas plāksnes, vai arī kancelejas saspraudes katrā stūrī: http://www.ekspresis.lv/image/cache/data/Rimpeks/Pap%C4%ABra%20spailes%20ERICH%20KRAUSE-500x500.gif

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

pantera

-40

 
...

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.